Aynı anda başvurduk. İzmir'de yaşıyorum. Bende savunma istenmemiş hala. Siz hangi şehirdesiniz?
Ben'de İzmir'deyim fakat ikametgahım Ankara olduğu için başvuru oradan yapılmış oldu.
Aynı anda başvurduk. İzmir'de yaşıyorum. Bende savunma istenmemiş hala. Siz hangi şehirdesiniz?
Daha kalabalık bir şehir aslında. NasipBen'de İzmir'deyim fakat ikametgahım Ankara olduğu için başvuru oradan yapılmış oldu.
Hocam bekliyorum Savunması İstendi olarak duruyor. Yalnız anlamadığım şimdi bakınca gördüm ben ASUS Türkiye olarak başvurdum GPN Teknoloji olarak değişmiş.
Başvuru yaparken marka olarak değil satıcı olarak girmeniz gerek.Hocam bekliyorum Savunması İstendi olarak duruyor. Yalnız anlamadığım şimdi bakınca gördüm ben Asus Türkiye olarak başvurdum GPN Teknoloji olarak değişmiş.
Daha kalabalık bir şehir aslında. Nasip.
Başvuru yaparken marka olarak değil satıcı olarak girmeniz gerek.
Aradım bilgi aldım. ServisPoint başta durumu inkar etti ve onların yapmadığını söylemişti. Şimdi yine ServisPoint inceliyor.Güncelleme: 11 Aralık 2023
Ürün servise ulaştı. İnceleniyor.
Sonuc nedir bilgilendirmeTürkiye'de Asus müşteri hizmetleri birer kukladan ibaret. Ezbeletilmiş şeyler dışından başka bir şey söyleyecek yetenekleri maalesef yok. Asus Global'da bölgesel servisler için hiçbir şey yapmıyor. Asus'tan ümidimi kestim. THH devam ediyorum. Savunma istendi. Artık umrumda değil Asus. Bekleyip göreceğiz ne olacak THH.
THH başvuru ve başarılı. Süreç yorucu.Sonuc nedir bilgilendirme
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.