ASUS P5G41C-M LX anakarta uyumlu ekran kartı önerisi

666408

Centipat
Merhaba, çok bütçe yok ama şu an aklımdaki RX 560 4 GB anakarta uyumlu mu onu tam bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim, ayrıca önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir? Genellikle CS 1.6 GTA vc Wolfteam tarzı oyun oynamayı severim ama GTA 5 Valorant tarzı oyunlar da oynamak isterim. Kalitesi benim için önemli değil sistem bilgilerim:
İşlemci: Q9550.
RAM: 8 GB 1333MHz.
PSU: 400W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam psuyu biraz arttırabilirseniz bence GTX 1050 TI gibi bir karta bakabilirsiniz.

Hocam PSU'yu biraz arttırabilirseniz bence GTX 1050 Ti gibi bir karta bakabilirsiniz.

Hocam PSU arttırırım da 1050 Ti bütçeme pek uygun değil ve aşırı bir grafik kalitesi beklentim de yok o şekilde tavsiye verirseniz daha da güzel olur.

Tam bütçe belirtirseniz ona göre bizde yardımcı olsak...

Tam bütçe belirtirseniz ona göre bizde yardımcı olsak...

Hocam en fazla 900 çıkabilirim ikinci el piyasasından.

Şu an aklımda RX570 4 GB var tam uyumlu mu bilmiyorum onu da söylerseniz sevinirim ve AMD hakkında bolca kötü yorum var şu an idarelik 2600 Pro kullanıyorum driver yükledikten sonra gram sorunsuz çalısıyor düşük olmasına rağmen istediğim çoğu oyunu açabiliyor kasmadan ısınma hata verme gibi sorunlar yazılmış forumda ama ben öyle bir sorunla hiç karşılaşmadım anlamıyorum neden öyle deniyor ve AMD yerine NVIDIA almamı önerir misiniz?

Biraz çarpık cümle olmuş kasmadan oynatıyor demek istedim ama AMD hakkında ısınma ve hata verme sorunu olduğu söyleniyot ben hiç karşılaşmadım.

Son düzenleme:
900TL'ye RX 570 mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…