Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Şubat 2017 #11 Takabilirsiniz.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 13 Şubat 2017 #12 Çalışır. Çalışmaz diye bir kanun yok. PCIE X16 slotu olduktan sonra takabilirsin. Ne kadar verim alırsın onu bilemeyiz.
Çalışır. Çalışmaz diye bir kanun yok. PCIE X16 slotu olduktan sonra takabilirsin. Ne kadar verim alırsın onu bilemeyiz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Şubat 2017 #13 CrazyHuso dedi: Çalışır. Çalışmaz diye bir kanun yok. Genişletmek için tıkla... O zaman o kanunu okumamışsın.
CrazyHuso dedi: Çalışır. Çalışmaz diye bir kanun yok. Genişletmek için tıkla... O zaman o kanunu okumamışsın.
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #14 Burada bir kaç örneği var. Forumda birkaç arkadaşta da görmüştüm. Biraz araştırırsan bir çok örnek bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada bir kaç örneği var. Forumda birkaç arkadaşta da görmüştüm. Biraz araştırırsan bir çok örnek bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
C canonur Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #15 dgknovck dedi: Burada bir kaç örneği var. Forumda birkaç arkadaşta da görmüştüm. Biraz araştırırsan bir çok örnek bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendede e5450 var.3Ghz 8 ram yapıcam. 240ssd
dgknovck dedi: Burada bir kaç örneği var. Forumda birkaç arkadaşta da görmüştüm. Biraz araştırırsan bir çok örnek bulabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bendede e5450 var.3Ghz 8 ram yapıcam. 240ssd
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #16 Valla hocam örneklerde görüldüğü gibi gayet çalışıyor. Sizde de çalışır.
C canonur Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #17 dgknovck dedi: Valla hocam örneklerde görüldüğü gibi gayet çalışıyor. Sizde de çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Arka planda video cekme programıda çalışıyor. Onuda hesaba katmak lazım o programda çalışmasa makina daha rahat çalışır. Benim amacımda bu aynı sistemle ekran kartını değiştirerek biraz daha iyi oyun oynamak.
dgknovck dedi: Valla hocam örneklerde görüldüğü gibi gayet çalışıyor. Sizde de çalışır. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Arka planda video cekme programıda çalışıyor. Onuda hesaba katmak lazım o programda çalışmasa makina daha rahat çalışır. Benim amacımda bu aynı sistemle ekran kartını değiştirerek biraz daha iyi oyun oynamak.
dgknovck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 1.094 Makaleler 2 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #18 Güle güle kullanın diyelim mi.
C canonur Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #19 dgknovck dedi: Güle güle kullanın diyelim mi. Genişletmek için tıkla... Diyebiliriz hocam.bunu takabildiğime sevindim Belki daha düşük maliyetli bir ekran kartınada gidebilirim bütçem belli değil. MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
dgknovck dedi: Güle güle kullanın diyelim mi. Genişletmek için tıkla... Diyebiliriz hocam.bunu takabildiğime sevindim Belki daha düşük maliyetli bir ekran kartınada gidebilirim bütçem belli değil. MSI GT730 GDDR3 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı
Bishinus Hectopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #20 Şu video gtx 750 de ddr5 yoksa yanliş mi anlıyorum