ASUS P5K-SE Driver kurma

Astaryus

Kilopat
Yakın zamanda X5470 ASUS P5K-SE ve 8 GB DDR2 RAM bir sistem topladım. Topladım toplamasına modlu biosuda kurdum ancak bir sorun var. Hiçbir türlü interneti görmüyor ve Windows 10 için Driver bulamıyorum. Ne yapmalıyım bulabilir misiniz? Alternatif bir yolu var mı Driver kurmanın? Teşekkürler.

Hocam böyle bir yer buldum. Deneyin. Önce bir tarama yapın. İnşallah olur. Kendi sitesinde yok. Olmazsa bir USB ethernet adaptörü alabilirsiniz.
Hocam sizce windows 8 kursam düzelir mi?
Hocam böyle bir yer buldum. Deneyin. Önce bir tarama yapın. İnşallah olur. Kendi sitesinde yok. Olmazsa bir USB ethernet adaptörü alabilirsiniz.

Bir de adaptör alsam kesin çözülür mü?

Bilemem hocam. Normalde böyle hata olmaması gerekir. Deneyin.
Adaptör alırsanız çözülür. USB üzerinden internete girebilirsiniz. USB portları çalışsın yeter.

Deneyin hocam. Olabilir. Mantıklı geldi. Zaten son çözüm USB adaptör.

Bilemem hocam. Normalde böyle hata olmaması gerekir. Deneyin.
Adaptör alırsanız çözülür. USB üzerinden internete girebilirsiniz. USB portları çalışsın yeter.
Bide hocam bios UEFİ sizce onla alakalı olabilir mi? UEFİ desteklemiyor PC. En iyisi ben bir format atayım olmazsa bir tane adaptör alırım.

Hocam UEFI yok. Bence kurmayın.

Rufus'la yazmıştım UEFI idi ondan dolayı direk böyle kurdum. Acaba bunla alakası olabilir m? Formatı başlattım eğer düzelmezse 30 TL'ye bir Wi-Fi adaptör alacağım cevap için teşekkürler bitince haber veririm.
Formatta attım ancak olmadı bende telefonumu bağladım kablo ile. Hemde telefonun wifisini kullanıyorum yarın yada yakın bir zamanda wireless adaptör alacağım yardımın için teşekkür ederim.

Hatta internet hızından bayağı memnunum 50 MB internetin 45MB'ını veriyor bayağı iyi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı