Asus p5kpl anakart iatkos ml2

  • Konuyu başlatan yunusemre26
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3B
BIOS Settings
Here are the BIOS settings I used for the P5KPL-AM/PS motherboard. BIOS settings are important to get full sleep, shutdown and restart working.

Primary IDE Master: 80 GB Samsung
SATA: 500 GB Seagate
SATA2: LG DVD

ATA/IDE Config: Enhanced
Enhanced Mode Support On: S-ATA

Onboard PCIE GbE LAN: Disabled
(I disabled the onboard LAN because I use a Netgear Wireless USB anyway.)

Plug and Play O/S: Yes


Suspend Mode: S3 Only
ACPI 2.0 Support: Enabled
Restore on AC Power Loss: Power Off

Boot Device Priority
1st: HDD Samsung
2nd: DVD LG
 
Bu ayarla USB bellekten boot edebilirmiyim. Boot ne demek bilmiyorum bu konularla aram iyi değildir. Boot seçenekleri hangi tuşla açılır ?
 
Hackintosh olanları okudum. Hiç Mac kullanmadım. Denemek ama gerçek denemek istiyorum. Şuan öyle istiyorum ki temasını bile yaptım teması bile çok güzel. Boot parametrelerinden de hiçbir şey anlamadım. :(
 
Gel vazgeç, sana abi tavsiyesi... Temasıyla mamasıyla bu iş olmaz... Bu işe gönül vermiş olman lazım... Hackintosh biraz gönül işi biraz deli işidir... Saatlerce günlerce uğraşırsın kuramazsın. 10dk da kurarsın... Kurarsın anlamazsın, daha önce kullanmadıysan hiç deneme derim şahsi tavsiye...
 
Ama abi iyi diyosunda hiç kullanmadım dersek bu iş uzar gider. Gidip orjinal Mac OS X Mountain Lion alsam işe yarar mı ? Orjinal nasıl olur ki ?
 
Bak burdan senin bu işleri hiç anlamadığını tek kelimeyle özetleyebilirim, orjinal Mac OS X Mountain Lion alayım takim bilgisayar çalışsın diye düşünüyorsan zaten yolun başında adresi bilmediğin bir yere doğru gittiğini anlıyoruz... Gel vazgeç... Windows 8 kur makinene... Yada Linux kullan... En problemsiz en kolayından..
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı