K Kadir07 Ziyaretçi 19 Ağustos 2013 #1 Sistem : Anakart : ASUS P5KPL-SE İşlemci : İntel Pentium E5200 Ekran Kartı : Nvidia GeForce 9500 GT Ram : DDR2 4 GB (2x2) Bu sisteme Mac kurabilirmiyim ? Kurabiliyorsam Türkçe indirme linkini atar mısınız ?
Sistem : Anakart : ASUS P5KPL-SE İşlemci : İntel Pentium E5200 Ekran Kartı : Nvidia GeForce 9500 GT Ram : DDR2 4 GB (2x2) Bu sisteme Mac kurabilirmiyim ? Kurabiliyorsam Türkçe indirme linkini atar mısınız ?
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 19 Ağustos 2013 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe indirme linki diye birşey yok... Mountain Lion zaten Türkçe destekli, torrentte arayacaksınız indireceksiniz.. Başarılar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Türkçe indirme linki diye birşey yok... Mountain Lion zaten Türkçe destekli, torrentte arayacaksınız indireceksiniz.. Başarılar.
K Kadir07 Ziyaretçi 19 Ağustos 2013 #3 Çok teşekkür ederim Türkçe oldugunu bilmiyordum da ondan dedim. Tekrar yardımcı oldugunuz için teşekkürler
Çok teşekkür ederim Türkçe oldugunu bilmiyordum da ondan dedim. Tekrar yardımcı oldugunuz için teşekkürler