P playstop Hectopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #11 GCN dedi: Bir buçuk saat araştırdım sanırım 25W verebiliyor, güç kaynağında sıkıntı yok. Ekran kartını geri iade etmeye çalış. Genişletmek için tıkla... En kötü yazın i3 6100 sistem dizicem o zaman kullanırım.
GCN dedi: Bir buçuk saat araştırdım sanırım 25W verebiliyor, güç kaynağında sıkıntı yok. Ekran kartını geri iade etmeye çalış. Genişletmek için tıkla... En kötü yazın i3 6100 sistem dizicem o zaman kullanırım.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #12 Ekran kartını R7 370 ile değiştirme şansın varsa değiştir bu kartta ek güç bağlantısı var, sorun çıkartmaz. Kardeşim birde emeğimin karşılığı olarak mesajlarımı beğenebilirsin.
Ekran kartını R7 370 ile değiştirme şansın varsa değiştir bu kartta ek güç bağlantısı var, sorun çıkartmaz. Kardeşim birde emeğimin karşılığı olarak mesajlarımı beğenebilirsin.
P playstop Hectopat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #13 GCN dedi: Ekran kartını R7 370 ile değiştirme şansın varsa değiştir bu kartta ek güç bağlantısı var, sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Eksen bilgisayardan aldım sanmıyorum geri alacaklarını urunu açtığım icin.
GCN dedi: Ekran kartını R7 370 ile değiştirme şansın varsa değiştir bu kartta ek güç bağlantısı var, sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Eksen bilgisayardan aldım sanmıyorum geri alacaklarını urunu açtığım icin.
GCN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 7.428 Makaleler 4 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2016 #14 Telefon ile ara konuş bence, yalvar yakar mağduriyetini belirt, belki insafa gelirler. R7 370 2GB ile değiştirmeye çalış!
Telefon ile ara konuş bence, yalvar yakar mağduriyetini belirt, belki insafa gelirler. R7 370 2GB ile değiştirmeye çalış!