ASUS P5KPL-SE SSD uyar mı?

Resimde gördüğüm kadarı ile SSD yuvası yok. Çevirici alıp HDD yuvasına takabilirsiniz. Şöyle bir çevirici :
Captcha Verification

SSD anakarttaki hangi kabloyu kullanıyor? Bende o kablodan yoksa alabilir miyim? Yani satılıyor mu? Bir de anakartım destekliyor değil mi?
Bir de,
Burada işaretlediğim yere koyacağım. Sabit durur orada. Sorun çıkar mı? @Sertac11 @199688 @One Piece

Son düzenleme:
Burada işaretlediğim yere koyacağım. Sabit durur orada. Sorun çıkar mı?
Dikkat edersen HDD'nin altında boş kızaklar (yuvalar var), alacağın çevirici plakete SSD'yi vidalayıp onu da HDD kızağına takıp vidalayacaksın. İşaretlediğin yere sabitleyemezsin, kasayı oynattığın zaman yerinden düşüp diğer parçalara zarar vere bilir.
SSD anakarttaki hangi kabloyu kullanıyor? Bende o kablodan yoksa alabilir miyim? Yani satılıyor mu? Bir de anakartım destekliyor değil mi?
HDD'yi bağladığın iki adet kablodan (biri Sata Power kablosu, diğeri Sata 2 Veri kablosu) SSD'ye de ayrı bağlayacaksın o kadar. HDD'nin üzerinde takılı çok iletkenli başı büyük ve siyah olan Sata Power kablosu, tek şerit halindeki uzun kırmızı olan da Sata 2 kablosu. Anakartının kutusuna bak içinde bir tane daha Sata 2 (kırmızı) kablodan olması lazım. Bir ucunu SSD'ye diğer ucunu da anakarta takılı olan (kırmızı) Sata 2 kablosunun yanında veya üstündeki sokete takacaksın. PSU'dan gelen kabloları da tek tek incele HDD'ye takılı olan (siyah büyük başlı) Sata Power kablosundan varsa onuda yerine takarsın. Eğer ikisi de yoksa şu linkteki ürünleri :
Captcha Verification
Sadece Sata Power kablosu yoksa şu ürünü :
Captcha Verification
Captcha Verification
Ya da sadece Sata 2 kablosu yoksa şu ürünü :
Captcha Verification
Şöyle bir video buldum, hangi kablonun nereye bağlanacağını göstererek anlatıyor :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sen emmiye uyma, onun gibi HDD'e sert davranma. Sonra canım cihaz gümbürtüye gitmesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…