hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #1 Soru başlıkta. Amacım zarar vermeden fanı çıkarıp CPU modeline bakmak...
Çözüm T T Tekin Alakuş 24 Mayıs 2021 hacsiz seferi dedi: Denerim. Genişletmek için tıkla... Burada videolu bir şekilde de gösterilmiş; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
hacsiz seferi dedi: Denerim. Genişletmek için tıkla... Burada videolu bir şekilde de gösterilmiş; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #11 Tekin Alakuş dedi: Burada videolu bir şekilde de gösterilmiş; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şu an fırsat buldum ve denedim oldu. Artı 0 Eksi
Tekin Alakuş dedi: Burada videolu bir şekilde de gösterilmiş; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam şu an fırsat buldum ve denedim oldu.