ASUS P5QL Anakart'a hangi RAM'ler takılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok yararlı bir videoymuş hocam güzel anlatım çok sağolun deneyeceğim.
Alın iki tane daha RAM, kesin çözülür diyemiyorum çünkü o kadar tecrübe etmedim. Hemen iki tane daha almadan önce BIOS güncellemesini denemek lazım. Yoksa boşa para vermiş olursunuz, elinizden çıkartmanız da biraz zor. BIOS güncellemesini de tecrübeli birileri varsa onlara yaptırın bence.

Eğer sizin için 8 GB RAM olmazsa olmaz ise iki tane 4 GB RAM alın. Ama önce bir tane alıp deneyin.

BIOS güncellemesinde klavye çalışıyor ama bir şey yapamıyorum hocam denedim güncellemeyi olmadı. Bir de sıfırlamayı deneyeyim 4 GB RAM ile GTA 5, CS:GO, ETS 2 bunları açabiliyorum ama en azından 8 olsun rahat olsun diye düşündüm 4 GB DDR2 RAM'ler çok pahalı oluyor bir de çok bulunmuyor maalesef.

BIOS güncellemesinde klavye çalışıyor ama bir şey yapamıyorum hocam denedim güncellemeyi olmadı. Bir de sıfırlamayı deneyeyim 4 GB RAM ile GTA 5, CS:GO, ETS 2 bunları açabiliyorum ama en azından 8 olsun rahat olsun diye düşündüm 4 GB DDR2 RAM'ler çok pahalı oluyor bir de çok bulunmuyor maalesef.
En azından 5 ya da 6 GB olsa bile iyi olurmuş gerçekten. İkinci elcilerden aynı MHz 1 GB alıp 2+2+1'den 5 GB yapmayı da deneyebilirsiniz. BIOS için yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.

Eğer 4 GB RAMi hiç aşamazsanız Windows7 ya da 8.1'e geçebilirsiniz. SSD de şart.

En azından 5 ya da 6 GB olsa bile iyi olurmuş gerçekten. İkinci elcilerden aynı MHz 1 GB alıp 2+2+1'den 5 GB yapmayı da deneyebilirsiniz. BIOS için yeni bir konu açarsanız daha iyi olur.

Eğer 4 GB RAMi hiç aşamazsanız Windows7 ya da 8.1'e geçebilirsiniz. SSD de şart.
SSD var hocam ama o windows sürümlerine geçmek istemiyorum güncelleme almayan windows sürümü sıkıntılı olur diye düşünüyorum.
Siteye kaç GB RAM desteklediğini girmemişler. G31 anakart kullanıyorsanız o en fazla 4 GB RAM destekliyor bu arada. Başlığa dikkat etmemişim. :(

Tekrardan rahatsız ettim ama BIOS'u güncellesem bu sorunun geçme ihtimali var mıdır çünkü BIOS sürüm tarihi 2008/07/25 olarak gözüküyor ama sitesinde en son 2009'da güncelleme çıkmış ve 2008/12/22 tarihinde bir güncelleme çıkmış altına da not olarak belirli bellekle uyumluluğu geliştirin yazmışlar bu güncellemenin sorunumu çözme ihtimali var mıdır?

@Ahsapzen'in dediği gibi doğruysa BIOS sıfırlamayı deneyin, belki olur bu sefer.

Hocam BIOS'u güncelledim bugün RAM'leri geri taktım BIOS'a girdim belki kendi bir şeyler ayarlar diye sonra kaydedip çıktım şu anda düzeldi 8GB görüyor PC

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı