Asus P5VD2-VM SE, GT 420 RAM yüzünden FPS düşüşleri

Oguzhan28

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Hayırlı Cumalar ;

Arkadaşlar Yaklaşık 1 Haftadır Bu Sorunla Uğraşıyorum Bilgisayarıma 2x2 Kit Ram Aldım Taktım Sorunsuz Çalıştı.

Sonra Bir Format Attım Bılgısayara Ekran kartının Driverini Yukledigim Halde Örnek Olarak Vereyim Lol'de 10 FPS Almaktayım. Sonra İse 2 GB Ramı Cıkartıp Tek 2 GB Takınca İse Driveri Okuyor Ve 50 FPS Yükseliyor.

Bilgisayarımın Özelligi:

  • Asus P5VD2-VM SE
  • NVİDİA GT 420
Eğer istediginiz Bilgisayar Özellikleri Varsa Konu Altına Mesaj Atarsanız Sevınırım :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ekran kartinin mi guncellemesini yaptin? Eger yapmadiysan digerlerini de yap. BIOS guncellemesini unutma. Windows 8.1 gec.
Buyuk ihtimal RAM'lerin biri uyumsuz calisiyor diyecegim de, RAM'in FPS ile alakasi yok. Yukarida dediklerimi uygula.
 
Sayın hocam Windows 8.1 geçme imkanım yok, sadece ekran kartı güncellemesi yaptım, BIOS güncellemesini yaptım. RAM'lerin markaları aynı, aynı MHz uyumsuzluk nasıl yaratabilir ki?

Mesela 2 GB takıyorum sonra çıkarıyorum, diğer 2 GB RAM'i de takıyorum ekran kartı driverleri görüyor ve PC akıcı oluyor fakat ikisini de bir takınca donmalar vs. oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ram formattan sonra öyle olduysa sorun başkadır. Anakart kullanım kılavuzuna uygun olarak mı yerleştirdin rami.? İstediğin kadar ram tak, Fps değeri değişmez.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı