Asus P8B75-M LX BIOS Güncellemesi

Yer
Çankaya, Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle belirtmekte fayda var, Asus P8B75-M LX'e Windows 8 desteği 2012.08.14 tarihli BIOS güncellemesinde yani şuan paylaşacağımdan 5 güncelleme önce gelmiş.

Eğer BIOS'unuzu ürünü aldığınızdan beri güncellemediyseniz, muhtemelen çok şey kaçırıyorsunuz.

Zira yeni CPU destekler, sistemin kararlılığı ve stabilitesi olmak üzere çok önemli, toplamda 7 adet, ürün çıktığından beri BIOS güncellemesi gelmiş. Aşağıdan ulaşabilirsiniz :

Version 1201
DescriptionP8B75-M LX BIOS 1201
Fixed F8 function is abnormal under fastboot
File Size3,37 MBytes update 2013.03.22
Download fromKüresel

BIOS nasıl güncellenir ? Ana konumuz için :

https://www.technopat.net/forum/aygit-suruculeri/16487-bios-guncelleme-rehberleri-ana-konu.html

Hocam merhabalar,
Bu anakartın dahil olduğu sistemimdeki i5 2400 işlemcimi anakartın biosunun güncelliğini kontrol etmeden sattım ve haliyle şuan biosa bakamıyorum. Anakartın sitesinde 3. nesil intel 1155 işlemcileri desteklediği yazıyor. Sorum şu i7 3770 alırsam bu işlemcinin bios güncel değil diye çalışmama ihtimali var mı yoksa bu anakartlar fabrika çıkışlı 3. nesil işlemcileri destekler mi?

Hocam merhaba,
Bu anakartın dahil olduğu sistemimdeki i5 2400 işlemcimi anakartın biosunun güncelliğini kontrol etmeden sattım ve haliyle şu an BIOS'a bakamıyorum. Anakartın sitesinde 3. nesil Intel 1155 işlemcileri desteklediği yazıyor. Sorum şu i7 3770 alırsam bu işlemcinin BIOS güncel değil diye çalışmama ihtimali var mı yoksa bu anakartlar fabrika çıkışlı 3. nesil işlemcileri destekler mi?

Bende P8B75-M LX kullanıcısıyım. Sistemimde i5 3330 takılı. Şıkır şıkır çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı