Hangi oyunları oynayacaksınız ve bütçe belirtin lütfen.Ben Nvidia geforce GTX 750 ti 4 GB almayı düşünüyom sizce siz ne düşünüyorsunuz yeterlimidir
Alınmaz hocam, artık çok zayıf bir kart, güncel oyunları oynayamazsın.Ben NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 4 GB almayı düşünüyorum sizce siz ne düşünüyorsunuz yeterli midir?
peki hocam Nvidia geforce GTX 1060 yeter li mı olcaktır sizce o kaç para dırAlınmaz hocam, artık çok zayıf bir kart, güncel oyunları oynayamazsın.
2500 3000 arası.peki hocam Nvidia geforce GTX 1060 yeter li mı olcaktır sizce o kaç para dır
Peki hocam güç kaynağı kaç walt olmalıdır hocam 700 W yeter limidir sizceBelli bir bütçeniz varmı hocam.
Yeterde artar hocam fazla bile.Peki hocam güç kaynağı kaç walt olmalıdır hocam 700 W yeter limidir sizce
Tmdır hocam teşekkür ederim bilgi için çok saolun siz olmasaydınız ben bunları hiç birini bilmezdim teşekkür ederim hocam tekrar danYeterde artar hocam fazla bile.
Peki hocam Nvidia geforce GTX 1060 alcaz da kaç GB tı nı alcaz onu söylemedinizpeki hocam Nvidia geforce GTX 1060 yeter li mı olcaktır sizce o kaç para dır
6 olanı.Tmdır hocam teşekkür ederim bilgi için çok saolun siz olmasaydınız ben bunları hiç birini bilmezdim teşekkür ederim hocam tekrar dan
Peki hocam Nvidia geforce GTX 1060 alcaz da kaç GB tı nı alcaz onu söylemediniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.