Başarılı Kurulum Asus P8Z77-V LX - Mavericks - Resimli Rehber

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet kartlarımız ikiz değil. Belki de sorun benim karttadır. Aslında kasma çok fazla değil ama firefox kullanırken kasmayı hissedebiliyorum. En iyisi bu kartı satmak. Gtx 660 almayı düşünüyorum.
Bu arada HDMI ses sorununu ve uyku sorununu hallederseniz haberdar edin hocam.

Ben power tuşuna basınca direk açılan bi sistem istiyorum bölesi mümkünmü sistemim P8Z77-V LX - i5 3570K.

Şu anda press a key to contiune... diyor illa bir tuşa basmam lazım yani

Benimki de seninki ile aynı sistem ve öyle açılıyor. Bende ssd de var, tuşa bastıktan 15 saniye sonra, Clover bootloader'dan 8 saniye sonra bilgisayar kendi kendine açılıyor. (Normal harddiskte 30-40 saniye sürebilir)

Kılavuzu A'dan Z'ye eksiksiz yaparsan, sistemin öyle açılacak.

Hatta sana bir dosya daha gönderirim ve bunun sayesinde Uyku-Uyanma problemin de kalmaz. Bilgisayarı uyku moduna almak için güç düğmesine bastığında 2 saniyede kapanır, 2 saniyede açılıp kaldığı yerden devam eder.

Ekran kartın var mı? Varsa markası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartı yok HD4000 ini 1024 Mb olarak ayarladım ama sistem 64 Mb olarak görüyor bunun bi çözümü varmı yada HD4000 ini tanıtmanın bir yolu varmı. bu arada ben o press a key to continue sorununu çözdüm.

Edit: Bu arada ben clover bootloader olmadan direk açıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tamam ekran kartı yoksa sorun da yok demektir. Eğer kılavuzu uygularsanız 1024 mb ekran kartınız olacak, garantisini veriyorum.

• İlk olarak, kılavuzda BIOS ayarlarını paylaşmıştım. Ayarlarınızı kılavuza gördüğünüz şekilde yapın. Grafik ayarlarındaki (4. resim) iGPU ve AUTO seçiniz. Bakalım sonuç ne olacak.
  • (Daha sonra MyHack ile bir kurulum usb'si oluşturun, bundan sonraki adımda ne olur ne olmaz diye. Belki evinizde başka Mac yoktur.)
  • Ardından kılavuzun sonunda paylaştığım dosyayı EFI/CLOVER içine kaydedin.

Bu arada, siz başarılı bir Clover yüklemesi yaptınız mı bilgisayarınıza? Ve BIOS'ta boot ayarlarınız ne durumdadır.

Ne yaptığınızı bilmeden fal bakıyorum açıkçası. Pek yardımcı olmuyorsunuz.

Hocam ilk kurulumu sizin anlattıklarınızı bire bir uygulayarak yaptım. sonra biostan 64 mb olan iGPU ayarını önce 512 denedim olmadı 1024 olarak denedim oda olmadı sistem açılıyor ama sistem 64 mb olarak görüyor hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…