Asus PB287Q vs Samsung U28D590D vs Vıewsonic VX2880ML veya Asus PG278Q ROG?

RafSaNCaNi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle limit maksimum 2500 TL olacak şekilde + 250 olabilir tabi , istediğim özelliklerde ki monitör kısaca ;

• 4K olsun.
  • minimum 1-2 ms tepki süresi olsun.
  • 60 HZ üzeri olsun.
Elbette ben de çok araştırdım fakat istediğim özelliklerin ya 2 tanesi bir arada var yada sadece 1 tanesi
Hepsinin aynı monitörde olanı var mı ?

Linklerini verdiklerim maalesef yukarıda bahsettiğim gibi tamamını karşılamıyor.
www.vatanbilgisayar.com: ASUS 28" PB287Q GENİŞ EKRAN 4K UHD MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: 28" U28D590D ULTRA HD MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: VIEWSONIC 28" VX2880ml 4K ULTRA HD LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
www.vatanbilgisayar.com: ASUS 27" PG278Q ROG SWIFT MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
Son linkteki Asus-pg278q-27 modeli WQHD G-SYNC destekli fakat videosun da söylendiği üzere sadece NVIDIA destekli kartlarda çalışmaktaymış bu da biraz aklımı karıştırdı çünkü mevcut ekran kartım R9-280 ve devamında 290 serisiyle devam edeceğim.
Umarım çok şey istemiyorumdur.

Asus Rog Swift de G-Sync var ve Nvidia da çalışıyor . Ama monitör Amd ekran kartıyla da de çalışır .
Forumlar da ve kendi destek sitesinde bu özelliğin kullanılamayacağını yazıyor , zaten AMD tabanlı olan sistemler için freesync teknolojisi mevcut ama karşılaştırmalar da hangisi daha iyidir bilemiyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı