ASUS PBH61-B sisteme GTX 1050 Ti takılsa sorun olur mu?

Mustafa_K24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. ASUS PBH61-B marka modelli bir ana kartım ve Intel peintum G630 marka modelli bir işlemcim var. Bu işlemci ve anakarta NVIDIA GTX 1050 Ti takarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani ben oyun oynayacağım Valorant CS LoL falan gibi oyunlar oynayacağım peki bu işlemciye en yüksek hangi ekran kartını takabilirim

Yani çok performans düşüklüğüp yaşamazsam alacağım

Düşük ayarlarda belki 60 FPS oynarsın bir de dalgalanma olursa oynanmayacak hale gelir

Kardeşim 1050 Ti ile i7 4790 Kullanıyorum Valorant yüksek ayarlarda 150-200FPS CS2 yüksek ayalarda 80-100FPS arası bir performans alıyorum.

Ekran kartın da sıkıntı yapar demiyorum, Intel Pentium da alamaz, o kadar değer.

Kardeşim 1050 Ti ile i7 4790 Kullanıyorum Valorant yüksek ayarlarda 150-200FPS CS2 yüksek ayalarda 80-100FPS arası bir performans alıyorum.

İşlemcin ne kadar i7 eski nesil olsa da ağırlığı var.

Ekran kartın da sıkıntı yapar demiyorum, Intel Pentium da alamaz, o kadar değer.

İşlemcin ne kadar i7 eski nesil olsa da ağırlığı var.

Yani zaten yaza kadar idare etmelik alıyorum, kendi paramla alacağım. O yüzden biraz sıkıntılı i7.

Anakartına uymaz, 3. nesil i5 işlemcilere bakmalısın en azından.

Tamam o zaman, en son düzelteyim. i5 3. nesil, GTX 1050 Ti, 10GB DDR 3 RAM. Bununla oyunlarda nasıl bir FPS alırım?

Tamam o zaman, en son düzelteyim. i5 3. nesil, GTX 1050 Ti, 10GB DDR 3 RAM. Bununla oyunlarda nasıl bir FPS alırım?

Akıcı olarak oynarsın her oyunu, kaç FPS alacağın oyunlara göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…