ASUS Phoenix GTX 1660 Super ısınıyor

ahmet.35

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam şu anda kullanmakta olduğum Phoenix 1660 Super tek fanlı ekran kartı çok ısınıyor mu sizce? Boşta 40 derece yük altında 86-87 derece-%73 fan ile beraber kasam Gamepower Horizon önde 3 tane arkada 1 tane tahliye fanı var. Daha 2 yıl garantisi mevcut sizce garantiye yollayıp termal ped ve termal macun değişimi talep edeyim mi yoksa karta göre sıcaklıklar normal mi?

Maxtor CTG8 ve Ice Dragon 1 mm termal pedle beraber, %78 fan devrinde 75-79 arası alıyorum. Önde 3 adet ve egzoz olarak 120 mm fan var, kasa üstünde de 140 mm tahliye fanları var.

Pedleri ben alsam takabilir misiniz tarzında bir mail at, cevaba göre ve bütçene de uyuyorsa bahsettiğim macun ve pedi alabilirsin.

Hocam EVGA modeli var boşta 40 45 yükte 83 84 fanlar % 90donuyor bir de bende soğutma memnun değilim ama fps sıkıntı yaratmıyorsa sıkıntı yapmayın.

Kartımdan bende hiç memnun değilim. Fanlar %60 a çıktığında öyle bir ses çıkıyor ki sanırsın uçak kaldırıyoruz. Bende MSI Afterburnerdan fanları %50 ye sabitledim oyunlarda. Sesi çekeceğime kart sıcak çalışsın.
Ben fan sesi nedir unuttum uzun zamandır. PSU fanı gürültülü çalışıyordu onu da değiştirdim 8 yılı devirmişti. Kart alacak olanlar alacakları modelin yanına heatsink diye hazıp arasınlar bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı