ASUS Prime A320M-F sistemde USB kulaklık, fare ve klavye çalışmıyor

musaavan

Hectopat
ASUS Prime A320M-F anakartım var. RGB'lı klavye, mouse ve kulaklık var. Anakarta onlar çalışmıyor ama klavye mouse ve kulaklık da bozuk değil. Başka bilgisayarda çalışıyor klavye, mouse ve kulaklıgı garantı olsun diye servıse verdım orada bozuk degıl diye geldi. Benim anakarta baska dışarıdan klavye falan takarsan calısıyor kendı klavyem calısmıyor. Neden çözümü nedır? Format bıle atıp ASUS sıtesınden tek tek suruculer ındırdım. Anakarta bozuk dıyebılırsınız ama o da saglam. Klavye, mouse ve kulakık için surucu de gerekmıyor sorunumu anlayıp çözebilecek varsa yardımcı olsun teşekkürler.

Chipset güncellemesi yapıp deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim olmadı.

Chipset güncellemesi yapıp deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka çözüm varsa onu yapayım bu olmadı denedim daha onceden.

USB güç seçeneklerini değiştirip deneyebilirsiniz.

USB güç seçeneklerini değiştirip deneyebilirsiniz.

Yaptım çözüm olmadı yine başka çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, aklıma gelen başka yol yok. Anakart ve PSU sağlamsa sıkıntı olmaması lazım. Klavye ve fare için yüklü yazılım varsa kaldırıp deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı