CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 F# tuşları FN basmadan çalışıyor bunu düzeltmek için baktığım çoğu konuda BIOS'tan System Configuration üzerinden Action keys mode kapatılması gerektiği söyleniyor fakat System Configuration'ı bulamadım. Anakart: ASUS Prime A320M-K
F# tuşları FN basmadan çalışıyor bunu düzeltmek için baktığım çoğu konuda BIOS'tan System Configuration üzerinden Action keys mode kapatılması gerektiği söyleniyor fakat System Configuration'ı bulamadım. Anakart: ASUS Prime A320M-K
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Aralık 2022 #2 Buraya girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 armas dedi: Buraya girebiliyor musun? Eki Görüntüle 1595885 Genişletmek için tıkla... Evet, girince tuş bilgilendirmesi geliyor. Artı 0 Eksi
armas dedi: Buraya girebiliyor musun? Eki Görüntüle 1595885 Genişletmek için tıkla... Evet, girince tuş bilgilendirmesi geliyor.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Aralık 2022 #4 Bazı anakartlarda Hotkey Mode kısmını kapatınca istediğin oluyordu da, senin anakartındaki hotkeys, bu hotkey değilmiş. Artı 0 Eksi
Bazı anakartlarda Hotkey Mode kısmını kapatınca istediğin oluyordu da, senin anakartındaki hotkeys, bu hotkey değilmiş.
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #5 armas dedi: Bazı anakartlarda Hotkey Mode kısmını kapatınca istediğin oluyordu da, senin anakartındaki hotkeys, bu hotkey değilmiş. Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl çözebilirim sorunu? Artı 0 Eksi
armas dedi: Bazı anakartlarda Hotkey Mode kısmını kapatınca istediğin oluyordu da, senin anakartındaki hotkeys, bu hotkey değilmiş. Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl çözebilirim sorunu?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Aralık 2022 #6 A320M-A PRO kullanıyorum ben, seninle aynı karta sahip biri varsa daha net biliyordur. Senin kartının BIOS menüsüne baştan aşağı baktım, ben de bulamadım. Son düzenleme: 7 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
A320M-A PRO kullanıyorum ben, seninle aynı karta sahip biri varsa daha net biliyordur. Senin kartının BIOS menüsüne baştan aşağı baktım, ben de bulamadım.
KS KS CarryExe Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 686 Çözümler 7 Yer İsviçre Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #7 armas dedi: A320M-A PRO kullanıyorum ben, seninle aynı karta sahip biri varsa daha net biliyordur. Senin kartının BIOS menüsüne baştan aşağı baktım, ben de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenin farklı bir yolu yok mudur acaba? Çünkü çok sinir bozucu tarayıca F11 e basınca tam ekran olmayıp ses açması. Artı 0 Eksi
armas dedi: A320M-A PRO kullanıyorum ben, seninle aynı karta sahip biri varsa daha net biliyordur. Senin kartının BIOS menüsüne baştan aşağı baktım, ben de bulamadım. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmenin farklı bir yolu yok mudur acaba? Çünkü çok sinir bozucu tarayıca F11 e basınca tam ekran olmayıp ses açması.