ASUS Prime A320M-K vs Gigabyte B450M S2H

Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacaktı. Power supply in sertifikası var mı? Herhangi bir kısa devrede veya elektrik kesintisinde sistem çöp olmasın

Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacaktı. Power supply in sertifikası var mı? Herhangi bir kısa devrede veya elektrik kesintisinde sistem çöp olmasın.
Temel korumalara sahip, sorun çıkartacağını sanmıyorum böyle bir sistemde. +80 sertifikası yok ama bu fiyata göz ardı edilebilir, korumaları eksik olmasın yeter.

Son düzenleme:
Turbox almayın, berbattır. Pişman olursun. 2. el almak daha iyi olur. Sıfır alacaksan bu olur:

Bu arada attığım 2. el kart temizse sıfırdan farkı olmayacaktır, performans aynı.

Sizin dediğiniz gibi ikinci el alacam. Mesaj attım dönüş bekliyorum fakat olmazsa cihazın sıfırı bu mu?

Philips monitör guzel ama fiyatı daha uygun olan buna benzer önerebileceğiniz bir monitör var mıdır

Philips monitör guzel ama fiyatı daha uygun olan buna benzer önerebileceğiniz bir monitör var mıdır.
Attığım monitörün altına pek düşmeni tavsiye etmem, genellikle vasat modeller var. Sen bilirsin:

150 - 100 TL için değmez açıkçası.

Doğru diyorsunuz. Siparisleri vermeye basladim sadece guc kaynağı biraz gözümu korkutuyor acikcasi. Kasa ve guc kaynağı 80 plus sertifikali bir sey onerirseniz csecokvinirim. Bu arada değerli vaktinizi ayırdığınız icin cok tesekkur ederim.

Böyle bir sisteme sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin, bütçenizi çok aşmasın diye böyle önerdim. En uygun fiyata ayrı kasa ve güç kaynağı istiyorsanız bunlar olur:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…