Asus Prime B250M-K Ses Driverı Sorunu

ismaileken

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus Prime B250M-K anakart, i5 7400 ve GTX 1060 3GB bileşenlerinden oluşan yeni bir sistem topladım. Sorunum şu ki ses driverını yüklediğim zaman kulaklıktan ara ara müzik dinlerken veya oyun oynarken "çıt pıt" sesler geliyor. Hani mesela jakı girişe takarken anlık patlama sesi olur ya "pat pıt çıt" tarzı o şekilde. Driverı kaldırınca sorun düzeliyor en yeni sürümü ve bir önceki sürümü denedim sonuç aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan Audio seçip devam edin.
Realtek
Şimdi indirip deneyeceğim ama bunların benimkiyle uyumlu olduğunu sanmıyorum. Ayriyetten şöyle de birşey farkettim mouse çarkını oynatınca bu ses geliyor bazen internet sitelerinde vs internette araştırdım çok fazla aynı sorun var fakat genelde ingilizceydi biraz ingilizcem yetmediği için mevzuyu çözemedim

Mouse çarkı ile PC sesi ne alaka.
Valla bilemiyorum üstad bunları biyerimden uydurmuyorum cidden yaşıyorum ve yaşayanlarda var araştırırsan görürsün. Zaten ne alaka olduğunu bilsem sorunu çözerdim :)

Konuyu hortlatmak durumundayım sorun hala devam ediyoe çözemedim. Arkadan ara ara pat put pıt sesler geliyor oyun içinde genelde oyun menülerinde seçi yaparken vs olduğunu farkettim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı