Asus Prime B350 Plus Anakart için RAM önerisi

Herhangi bir DDR4 RAM alabilirsin. Zira bütün DDR4 RAM'ler uyumludur. 3000 MHz alman daha iyi olur.

Mesajımda bahsettiğim ramlari aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Bu anakart için forumlarda kullanıcların aldıkları bazı ramlerde tam kapasite ile çalışmama durumu vardı. Bu sebeple bütün ramler maalesef uymuyor. Belki daha sonra gelecek güncelleme ile uyum sağlanır bilemiyorum.

Aldığım ramerin model ve versiyon numarasını belirttim ki daha sonra alacak arkadaşlarda bunu göz önünde bulundururlar. Ben alırken maalesef pek kullanıcı bilgisine rastlayamadım.

Umarım alacak arkadaşların işine yarar.

BIOS güncellemeleri ile uyumluluk sorunları gideriliyor.

Benim yaşadığım sorun anakart kaynaklı mıdır o halde?

bkz. Asus Prime B350 Plus Kullanılabilir RAM Sorunu

Hayırlı olsun hocam, Anakart ve Rami nerden aldınız acaba?

Benim yaşadığım sorun anakart kaynaklı mıdır o halde?

bkz. Asus Prime B350 Plus Kullanılabilir RAM Sorunu

Hayırlı olsun hocam, Anakart ve Rami nerden aldınız acaba?

Teşekkür ederim. Dün vatandan aldım. Elmadağ şbsinden (İstanbul). Versiyon numalarını kontrol ettim. QVL de yazan versiyon benim aldığım ram için 4.31 di benim aldığım ise 5.30 versiyona sahip yani daha sonra üretilen bir ram ve sorunsuz çalıştı. Buradan anladığım şey şu oldu. QVL listesinde yazan versiyon numarası minimum olması gereken ve eğer daha yüksek bir versiyon numaralı ram varsa o destekliyor.

ben internetten sipariş edeceğim nasıl anlarım versiyonu?
Maalesef anlamanız mümkün değil. Ancak satıcı ile iletişime geçip ramin üzerinde yazan versiyonun fotoğrafını isteyebilirsiniz veya satıcının ramin üzerine bakıp size versiyonu söylemesini isteyeceksiniz. Başka bir yol maalesef ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…