ASUS PRIME B350-PLUS vs MSI B350 PC MATE

5538

Hectopat
Daha fazla  
Yeni istemim için anakart arayışındayım. Şu iki model arasında kaldım. Hangisini neden almalıyım? Açıklayarak cevap verebilir iseniz çok memnun olurum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. İşlemci olarak R5 1500X veya R5 1600 düşünüyorum.

• ASUS PRIME B350-PLUS AMD B350
  • MSI B350 PC MATE AM4

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bayadır msi ve asus b350 anakartlarını inceliyorum. Aralarında fiyat farkına değecek farklar görmedim şu zamana kadar. Almak için kriter; görünüş, bios arayüzü, marka sempatisi falan olur başka bir şey değil. Popülarite olarak bakarsan asus prime tabii ki önde. Desen ki tomahawk mı asus prime mı o zaman iş değişirdi.

Ben gözüme en iyi hitap edeni almayı düşünüyorum. Kırmızı ledler kasama uymuyor mesela, o yüzden sırf led li diye pahalı olan anakart tercih etmem.

Ben bayadır msi ve asus b350 anakartlarını inceliyorum. Aralarında fiyat farkına değecek farklar görmedim şu zamana kadar. Almak için kriter; görünüş, bios arayüzü, marka sempatisi falan olur başka bir şey değil. Popülarite olarak bakarsan asus prime tabii ki önde. Desen ki tomahawk mı asus prime mı o zaman iş değişirdi.

Ben gözüme en iyi hitap edeni almayı düşünüyorum. Kırmızı ledler kasama uymuyor mesela, o yüzden sırf led li diye pahalı olan anakart tercih etmem.
Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim ama tam bir cevap anlayamadım sizin tavsiyeniz ne olurdu bu durumda.

Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim ama tam bir cevap anlayamadım sizin tavsiyeniz ne olurdu bu durumda. MSİ mı ASUS mu ?

Kısaca; Asus Prime alırdım. 50 TL daha ucuz pc-mate'tan. +Led aydınlatması var. Bu forumda da çokça önerilen bir anakart. Ryzen 5 için çok uygun olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı