ASUS Prime B450 satıp TUF B450 almak

Bütçe
8499 TL

Enes Kahya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9
16GB RAM
İntel i5-12450HX
RTX 4060 Laptop GPU
Meslek
Otoelektrikçi, otomotiv müh. öğrencisi
Hazı sistem alacağım ve alacağım sitede özelleştirme yok bir tek anakart (ASUS PRIME B450M-K II) içime sinmedi çünkü ileride RAM takviyesi M.2 SSD takviyesi için beni kısıtlıyor. Sizce ne almalıyım?

Sistem:

Lütfen sadece sorduğum soruyu cevaplarsanız sevinirim 🤗

ASUS TUF B450'ye o kadar para vereceğine B550 al bence. 100 TL daha ekleyip giriş seviye bir B550 alabilirsin.
Arkadaşın PCI-e 4.0 ile pek işi olacağını sanmıyorum. En giriş seviyesi B550 almaktansa iyi bir B450 modeli almak şuan kullandığı sistem için daha cazip geliyor.

Arkadaşın PCI-e 4.0 ile pek işi olacağını sanmıyorum. En giriş seviyesi B550 almaktansa iyi bir B450 modeli almak şuan kullandığı sistem için daha cazip geliyor.
Öyleyse dediğiniz gibi yapması daha mantıklı olur, fakat yine de yükseltmek istiyorsa Asus TUF alınabilir.

R5 3600 kullanacağım giriş seviyesi B550 yerine üst seviye B450 almayı mantıklı buldum sizce ne almalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı