SATA mı M2 mi SSD alacaksın?ASUS Prime B450M K II anakarta hangi SSD'yi almalıyım?
Bütçe: 2500 TL.
SATA mı M.2 mi SSD alacaksın?
Şuan herhangi bir SSD takılı değil anladığım kadarıyla. Bu anakartta 1 adet M2 yuvası var zaten boş ise M2 almanızı öneririm. İmzamda da yazan SanDisk Ultra M2 500GB kullanıyorum ben 5-6 senedir oldukça memnunum. Size kaç GB'lik bir depolama lazım?Hocam vallahi hiçbir bilgim yok SSD ile size göre hangisi daha iyi olursa.
Şu an herhangi bir SSD takılı değil anladığım kadarıyla. Bu anakartta 1 adet M.2 yuvası var zaten boş ise M.2 almanızı öneririm. İmzamda da yazan SanDisk Ultra M.2 500GB kullanıyorum ben 5-6 senedir oldukça memnunum. Size kaç GB'lik bir depolama lazım?
1TB'lık bir depolama lazım oyun için kullanacağım.
Windows icin M.2 kullaniyorsun oyun için SATA SSD ariyorsun değil mi?
Windows icin M.2 kullaniyorsun oyun için SATA SSD ariyorsun değil mi?
SATA icin bu Amazon.com.tr M.2 için de bu https://www.sinerji.gen.tr/xpg-1tb-...b-m2-ssd-p-52233?utm_campaign=akakce&v=1.48.8
M.2 SSD'yi hem Windows hem de oyun için kullanamaz mıyım?
Evet istediğiniz gibi Windows icin de uygun depolama için de uygun kaliteli marka sonuçta.
Ben M.2 SSD alırsam sonradan da SATA SSD alırsam ikisini de kullanabilir miyim? Herhangi bir kablo vs şeye ihtiyaç olmadan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.