www.asus.com
www.asus.com
PRIME B450M-K II|Motherboards|ASUS Global
AMD B450 micro ATX motherboard features M.2 support, USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 Gb Ethernet, HDMI/DVI-D/D-Sub, BIOS FlashBackâ¢. Prime B450M-K II caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via intuitive software and firmware.www.asus.com
Evet ben arattığımda çıkmamıştı. Birde Ryzen 5 3600 Bios'ta klima açıkken stok fanla 65 derece normal mi?Bu model değil mi?
AMD B450 micro ATX motherboard features M.2 support, USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 Gb Ethernet, HDMI/DVI-D/D-Sub, BIOS FlashBackâ¢. Prime B450M-K II caters to daily users and all builders looking for well-rounded specs and a range of options for performance tuning via intuitive software and firmware.www.asus.com
Evet ben arattığımda çıkmamıştı. Bir de Ryzen 5 3600 BIOS'ta klima açıkken stok fanla 65 derece normal mi?
Biraz yüksek ama önemli olan yük altındaki sıcaklıklar.Evet ben arattığımda çıkmamıştı. Birde Ryzen 5 3600 Bios'ta klima açıkken stok fanla 65 derece normal mi?
Alacağım zaten.Stok fan ile ısılar öyle oluyor kule tipi lazım bende BIOS da 75 dereceydi 250 TL'ye soğutucu aldım 35 dereceye düştü.
Şimdi ise biosunuzu güncelemeden önce lütfen bitlocker anahtarınızı yedekleyin ve bitlocker şifrelemesini işletim sisteminde askıya alın diyor.Bu model değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.