ASUS Prime B460M-K anakart işlemci desteği

grsy.hsn.61

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Şöyle bir konuda yardımınızı istiyorum. Benim ASUS Prime B460M-K anakartım var. İşlemci değişikliği yapmak istiyorum. Vatan Bilgisayar ve birkaç sitedeki PC toplama sihirbazında 11. nesil işlemci ile toplanabildiğini ve bazı forumlarda uyumlu olarak çalıştığını okudum. Fakat resmi olarak 11. nesili desteklemediğini belirtiyor ASUS. Bu konuda tecrübesi olan bana yol gösterebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Desteklenen işlemciler.

Zaten baktım buraya biliyorum resmi olarak bir destek görünmüyor ama PC toplama ekranları ve forumlarda çalıştığı söyleniyor. Net öğrenmem lazım bunu.

Hocam soketler aynı ama destek yok. PC toplama sihirbazı soket aynı diye destekler sanıyor ama desteklemez.

Hocam soketler aynı ama destek yok. PC toplama sihirbazı soket aynı diye destekler sanıyor ama desteklemez.
Birçok sitede bunun yanlış olduğunu bile bile böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Deneyen biri olsa da aydınlatsa bizi net bir şekilde.

3 gün önce 460 mk anakartimi 11 nesile uyumlu degil diye 560 anakarta geçiş yaptim ,son 3 günde yazılımsal bir değişiklik olmadıysa uyumlu değil

3 gün önce 460 mk anakartimi 11 nesile uyumlu degil diye 560 anakarta geçiş yaptim ,son 3 günde yazılımsal bir değişiklik olmadıysa uyumlu değil
Denedin mi peki 11. Nesil ile b460m-k anakartı çalıştırmayı?

Dostum desteklemiyor. Bu kadar basit. Takabilirsin belki. Çalıştıramazsın. 10.Nesil işlemci ya da 11.nesil destekleyen anakart al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…