Öncelikle herkese merhaba. Şöyle bir konuda yardımınızı istiyorum. Benim ASUS Prime B460M-K anakartım var. İşlemci değişikliği yapmak istiyorum. Vatan Bilgisayar ve birkaç sitedeki PC toplama sihirbazında 11. nesil işlemci ile toplanabildiğini ve bazı forumlarda uyumlu olarak çalıştığını okudum. Fakat resmi olarak 11. nesili desteklemediğini belirtiyor ASUS. Bu konuda tecrübesi olan bana yol gösterebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...