M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #1 ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart Aldığım sitemin anakarti bu ama Wi-Fi girişi var mı anlamadım. Yoksa ne yapmalıyım? Modem odama uzak kalıyor.
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart Aldığım sitemin anakarti bu ama Wi-Fi girişi var mı anlamadım. Yoksa ne yapmalıyım? Modem odama uzak kalıyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 29 Mayıs 2024 #2 Yok, kablolu bağlanabilirsin.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.740 Çözümler 27 29 Mayıs 2024 #3 milanburak dedi: ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart Aldığım sitemin anakarti bu ama Wi-Fi girişi var mı anlamadım. Yoksa ne yapmalıyım? Modem odama uzak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok. Uzaktan USB Wi-Fi dongle kullanabilirsin bende de var. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ürünlerden birini tercih et. Eğer 1000MBPS internet paketin yoksa 300 TL olanı varsa veya alma ihtimalin varsa antenli olanı tercih et. Eğer antene yer yoksa antensiz olanı tercih et. Elektroniğe Dair Herşey / Bilgisayar & Network Hızlı ve güveli alışveriş için yılların deneyimini yaşayın. 115,00 TL cilingirogluelektronik.com.tr Eğer daha uygun ararsan ben bunu kullanıyorum fiyatı gayet uygun. 150Mbps desteği var. Son düzenleme: 29 Mayıs 2024
milanburak dedi: ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart Aldığım sitemin anakarti bu ama Wi-Fi girişi var mı anlamadım. Yoksa ne yapmalıyım? Modem odama uzak kalıyor. Genişletmek için tıkla... Yok. Uzaktan USB Wi-Fi dongle kullanabilirsin bende de var. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ürünlerden birini tercih et. Eğer 1000MBPS internet paketin yoksa 300 TL olanı varsa veya alma ihtimalin varsa antenli olanı tercih et. Eğer antene yer yoksa antensiz olanı tercih et. Elektroniğe Dair Herşey / Bilgisayar & Network Hızlı ve güveli alışveriş için yılların deneyimini yaşayın. 115,00 TL cilingirogluelektronik.com.tr Eğer daha uygun ararsan ben bunu kullanıyorum fiyatı gayet uygun. 150Mbps desteği var.
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #4 Mucize Kartal dedi: Yok. Uzaktan USB Wi-Fi dongle kullanabilirsin bende de var. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ürünlerden birini tercih et. Eğer 1000MBPS internet paketin yoksa 300 TL olanı varsa veya alma ihtimalin varsa antenli olanı tercih et. Eğer antene yer yoksa antensiz olanı tercih et. Elektroniğe Dair Herşey / Bilgisayar & Network Hızlı ve güveli alışveriş için yılların deneyimini yaşayın. 115,00 TL cilingirogluelektronik.com.tr Eğer daha uygun ararsan ben bunu kullanıyorum fiyatı gayet uygun. 150Mbps desteği var. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkürler
Mucize Kartal dedi: Yok. Uzaktan USB Wi-Fi dongle kullanabilirsin bende de var. Amazon.com.tr Amazon.com.tr Amazon.com.tr Bu ürünlerden birini tercih et. Eğer 1000MBPS internet paketin yoksa 300 TL olanı varsa veya alma ihtimalin varsa antenli olanı tercih et. Eğer antene yer yoksa antensiz olanı tercih et. Elektroniğe Dair Herşey / Bilgisayar & Network Hızlı ve güveli alışveriş için yılların deneyimini yaşayın. 115,00 TL cilingirogluelektronik.com.tr Eğer daha uygun ararsan ben bunu kullanıyorum fiyatı gayet uygun. 150Mbps desteği var. Genişletmek için tıkla... Önerileriniz için teşekkürler