Çözüldü Asus Prime B650M-R anakartta pompa bağlantısı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eskolaz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Asus Prime B650M-R model anakarta sahibim ve yeni bir sıvı soğutucu aldım. Fanlarını CPU_FAN soketine takabiliyorum ancak pompayı takabileceğim bir giriş bulunmuyor. Anakart üzerinde 2 adet CHA_FAN girişi var. Bunlardan birine egzoz fanı, diğerine ise ön taraftaki üçlü fan bağlanmış durumda. Bu durumda pompa için bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba,
Asus Prime B650M-R model anakarta sahibim ve yeni bir sıvı soğutucu aldım. Fanlarını CPU_FAN soketine takabiliyorum ancak pompayı takabileceğim bir giriş bulunmuyor. Anakart üzerinde 2 adet CHA_FAN girişi var. Bunlardan birine egzoz fanı, diğerine ise ön taraftaki üçlü fan bağlanmış durumda. Bu durumda pompa için bir çözüm var mı?
Pompayı CPU'ya fanları ise SYS' Fana takıp denermisiniz?
Merhaba,
Pompayı CPU'ya fanları ise SYS' Fana takıp denermisiniz?

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı