ASUS Prime H610M-E R5 5600 ile uyumlu mu?

Bütçe
8K

Massaka2481

Yoctopat
Daha fazla  
Hayır değil. Hem AM4 anakart, hem de en kötü kule tipi bir soğutucu alman gerekli 5600 için. Hepsini bütçene sığdırabilirsin, darboğaz da söz konusu olmaz ayrıca.

Darboğaz yapmaz da İntel soket anakart a amd işlemci takamazsın önerim anakartı ortalama bi b450 seçmeniz.
Dostum sen hangi Anakartı önerirsin bana ben pek anlamıyorum. Genelde online rakebetci oyunlar oynuyorum. fps önemli benim için

Hayır değil. Hem AM4 anakart, hem de en kötü kule tipi bir soğutucu alman gerekli 5600 için. Hepsini bütçene sığdırabilirsin, darboğaz da söz konusu olmaz ayrıca.
Galiba parçalar uyumlu değilmiş. biri intel biri amd olduğu için

Son düzenleme:
Dediğim gibi ortalama bir B450M işini görecektir 2. el düşünürüm dersen 1.500 TL bandına çok rahat bulursun
Anladım teşekkür ederim peki son bir soru sorabilirmiyim. B450M mi daha iyi yoksa

Gigabyte A520m K V2 Ddr4 5100mhz(OC) Hdmı M.2 Matx Am4 Trendyol da en çok bu kart gitmiş bir kerameti var heralde.​

Anladım teşekkür ederim peki son bir soru sorabilir miyim? B450M mi daha iyi yoksa

Gigabyte A520M K V2 DDR4 5100MHz(OC) HDMI M.2 mATX AM4 Trendyol da en çok bu kart gitmiş bir kerameti var herhalde.​

B serisi anakartlarda overclock kilidi açık oluyor yani işlemciyi overclock etme imkanın oluyor, A serisi anakartlar da ise böyle bir imkanın olmuyor. Önerim B450M veya B550Mdir ancak overclock işlerine hiç girmeyeceğim dersen A520M de alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı