Sistemi atar mısınız hocam?
Almayın hocam. Ekran kartı 8gb zaten. Sadece kasa için bütçeniz 16 bin ise. Mantis 6700XT olan sistemi alın.![]()
Shild Silver | Intel i5-14600K | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Alma şansın var ise,Yeni ogrendim hocam sağ olun ben ekran kartinin sigmamasindan korkuyordumda öyleyse tamamdir.
Almayın hocam. Ekran kartı 8 GB zaten. Sadece kasa için bütçeniz 16 bin ise. Mantis 6700XT olan sistemi alın.
Ya hocam ben AMD falan sevmiyorum cok o yuzden bunu sectim zaten cok yun oynadigim yok Valorant falan oynuyorum genelde.
Şu sistemde alınabilir. AMD daha iyi olurdu. FPS açısından, mümkünse attıklarımdan almaya çalışın.![]()
SILVERSTONE-3060 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Peki hocam sağ olun.
Bir şey olmaz. Forumda çok fazla alışveriş yapan var. Güvenilir bir yer. Şikayet sayfası hep var.Peki hocam sağ olun.
Bir de Gaming genden sikayetci olanlar var bir sıkıntı falan çıkar mı kasada.
Hocam pardon pardon. Sığmaz. ATX yapısı bu. Anakart Micro ATX.
Bir şey olmaz. Forumda çok fazla alışveriş yapan var. Güvenilir bir yer. Şikayet sayfası hep var.
Evet evet. Aklıma geldi, Birde dedim sildim zaten. Kafam iyice karıştı.Yanlışınız var. ATX kasalarda mATX takılabiliyor. Matx< ATX.
T.C güvenlik için istiyorlar. Bir şey olacağını zannetmiyorum. WD olan ssd gayet güzel.Ya T.C. no falan istiyor o yuzden demistim. Bide kingston ssd alinirmi
T.C istese ne olacak TC ile birşey yapılamıyor artık ki herkesin tcsi ortada 5 yaşındaki çocuk bulabiliyor. Ayrıca güvenilir site şahsen şu anki sistemimi buradan aldım.Ya T.C. no falan istiyor o yuzden demistim. Bide kingston ssd alinirmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.