ASUS Prime H610M k D4. BIOS güncellemede uyarı veriyor

Ahmet Budaklı

Hectopat
Merhaba, BIOS güncelleyecektim ama karşıma böyle bir uyarı çıkıyor. Anakartım ASUS Prime H610M k D4.

165bcad0-0173-4ef1-9bbd-d9b0bd9b06e4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
BitLocker mı açık? Açıksa devre dışı bırakmanız gerek. Windows arama çubuğuna BitLocker yazarak gerekli ayara ulaşabilirsiniz. Orada sürücüye tıklayıp BitLocker'ı devre dışı bırakın. "BitLocker'ı askıya al" gibi bir seçenek olması lazım. Onaylama panelinden onaylayın ve BIOS güncellemesini yeniden deneyin.

BitLocker mı açık? Açıksa devre dışı bırakmanız gerek. Windows arama çubuğuna BitLocker yazarak gerekli ayara ulaşabilirsiniz. Orada sürücüye tıklayıp BitLocker'ı devre dışı bırakın. "BitLocker'ı askıya al" gibi bir seçenek olması lazım. Onaylama panelinden onaylayın ve BIOS güncellemesini yeniden deneyin.

Windows arama çubuğuna yazınca çıkmıyor ayarlar sistemde BitLocker ayarları var ama ona tıklayınca Microsoft Store'a yönlendiriyor Windows 10 Pro satın almaya kullandığım sürüm Home.

Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik kısmında şurası yok mu?

2022-09-07 12_37_28-System and Security.png

Düzenleme: Yok tabii. Windows 10 Home'da BitLocker yokmuş. BIOS güncelleme ekranında yes deyince ne oluyor? Günceller belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı