Asus Prime X470-PRO Sistem Kapalıyken Anakart Işığının Yanması

Aysar

Hectopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
  • Corsair RM750X
  • Asus Prime X470-PRO
PC kapalı olmasına rağmen anakart aydınlatması yanmaya devam ediyor. Bu normal bir şey mi yoksa bir sorun olduğunun göstergesi mi? PC'yi ağustosta toplamıştım. O zamandan beri böyle fakat burada bir konuyu görünceye kadar bunun bir sorundan kaynaklı olabileceğini düşünmemiştim. Şimdiden teşekkürler.

• Corsair RM750X
  • Asus Prime X470-PRO
PC kapalı olmasına rağmen anakart aydınlatması yanmaya devam ediyor. Bu normal bir şey mi yoksa bir sorun olduğunun göstergesi mi? PC'yi ağustosta toplamıştım. O zamandan beri böyle fakat burada bir konuyu görünceye kadar bunun bir sorundan kaynaklı olabileceğini düşünmemiştim. Şimdiden teşekkürler.
Hayır power'ı arkadan kaparsan sönecektir asus aura'nın özelliğidir o bendede asus rog strix B450-F gaming anakart var bendede öyle :).

Bir hata veya sorun teşkil etmiyor. Aura Sync yazılımı üzerinden kapatmak mümkün.
Adımları takip edin.
370108

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı