Asus R7 260X CF Yapmalı mıyım?

BatuhanIos

Hectopat
Katılım
23 Mart 2014
Mesajlar
28
Yer
Aydın
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bende Asus R7 260X var. Bundan 1 tane daha alıp crossfire yapsam 256 bit performansı verir mi? Oyunları 60 FPS'de açar mı? Açmaz diyorsanız birazdan para toplayıp Asus GTX 780Ti ya da R9 290X Tri-X alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
256 bit olmaz, tam FPS'ler için internetten testlerini inceleyin. Mesela GTX 660 SLI yapınca Crysis 3'te iki kat performans artışı oluyor, ama Metro Last Light'ta 10 FPS bile çok zor fark ediyor. Ayrıca CFX için darboğaz yapmayacak işlemci ve PSU da gerekiyor. Ama şunu da söyleyeyim, o ekran kartı ile CFX, 780Ti'yi yakalayamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer PC bileşenlerini bilemiyorum ancak çoklu monitör kullanmıyorsan ya da çoklu monitör kullanıp internet üzerinden oyun yayını gibi işlerle uğraşmıyor isen GTX 7xx serisi ya da R9 2xx serisi bir ekran kartı al. Kullandığın monitöre göre zaten ortalama 60 FPS'lerde çok rahat oyun oynarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı için ne kadar bütçe ayırdın bilemiyorum ancak benim tercihim Evga>Asus>MSI sıralamasında olurdu. Bir de alacağın ekran kartına göre güç kaynağını kontrol et, daha sonra sorun yaşama. 6+8 pin 300W gibi bir güç gereksinimi oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı