Çözüldü ASUS R9 270X DirectCU II TOP boşta 43 derece

• Konuyu başlatan omy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.988
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre bekle belki anlık bir durum olabilir sanmıyorum ama. Daha sonra başka kasada denemeni öneririm sıcaklık değişmezse son çare olarak garantiye gönder.

Normal mi? Neresi normal Allah aşkına, bu sabah boşta 30 derece olan ekran kartı, 3-4 saat sonra açıldığında 50 derece mi olacak? 50 derece diyorum, DCU II TOP boşuna mı aldım ben eğer normal ise bu değer.

O kartın normal sıcaklık değerleri 30 derece. 20 derecelik bir artış var ve bu durum normal değil.

Farklı programlar ile de sıcaklık değerlerini kontrol ettiğinde 50'lerde mi?

Her iki fanın doğru çalıştığından eminsin değil mi? Fan hızlarını kontrol ettin mi? Overclock mu yaptın? Ne zamandan sonra bu şekilde bir değişiklik oldu?

Ekran kartını açtın mı? 2. el mi?

HWMonitor'den şöyle bir ekran görüntüsü aldım:

I50n29d.png

Bu da GPUTemp adlı programdan aldığım ekran görüntüsü:

I9KbWDF.png

O kartın normal sıcaklık değerleri 30 derece. 20 derecelik bir artış var ve bu durum normal değil.

Farklı programlar ile de sıcaklık değerlerini kontrol ettiğinde 50'lerde mi?

Her iki fanın doğru çalıştığından eminsin değil mi? Fan hızlarını kontrol ettin mi? Overclock mu yaptın? Ne zamandan sonra bu şekilde bir değişiklik oldu?

Ekran kartını açtın mı? 2. el mi?

GPUTemp ve HWMonitor ile kontrol ettim sıcaklık değerleri aynı.

Kasanın kapağını açıp iki fan da çalışıyor mu diye kontrol etmedim. Kasayı bulunduğu yerden çıkarmak biraz belimi ağrıtabilir açıkçası. Sabah açtığımda sıcaklık değerleri gayet normal idi, yaklaşık 2 saat önce açtığımda böyle bir sorun ile karşı karşıya geldim.

Kart ikinci el değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı