P pusat57 Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #21 @Zeki Mürmeyen Salçayı Annene ver dostum lazım olur. Konuya dönersek @Talha90 Yazdığın sistem gayet düzel. Psu fazla olmuş gereksiz bence.
@Zeki Mürmeyen Salçayı Annene ver dostum lazım olur. Konuya dönersek @Talha90 Yazdığın sistem gayet düzel. Psu fazla olmuş gereksiz bence.
T Talha90 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #22 Zeki Mürmeyen dedi: Sistem gayet güzel. Power Supply olarak 2. seçeneği seçmen daha mantıklı çünkü modüler demek kablo karmaşası yok demek Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum kasa içindeki hava akımı daha şık bir hal almalı. Silinen üye dedi: @Zeki Mürmeyen Salçayı Annene ver dostum lazım olur. Konuya dönersek @Talha90 Yazdığın sistem gayet düzel. Psu fazla olmuş gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Fazla olduğunu biliyorum ileride upgrade veya OC yaparsam diye darboğaz olmaması için onu seçtim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
Zeki Mürmeyen dedi: Sistem gayet güzel. Power Supply olarak 2. seçeneği seçmen daha mantıklı çünkü modüler demek kablo karmaşası yok demek Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyordum kasa içindeki hava akımı daha şık bir hal almalı. Silinen üye dedi: @Zeki Mürmeyen Salçayı Annene ver dostum lazım olur. Konuya dönersek @Talha90 Yazdığın sistem gayet düzel. Psu fazla olmuş gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Fazla olduğunu biliyorum ileride upgrade veya OC yaparsam diye darboğaz olmaması için onu seçtim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Ağustos 2014 #23 Seçim yaptığınıza göre konu kapanmıştır.