ASUS Radeon Dual RX 6600XT 7.684,55 TL

Ürünün fanları stok olarak yüksek devirde çalışacak şekilde geliyor. Daha doğrusu amd yazılımındaki gibi sessizlik odaklı değil, 60 derecelerde %52'yi bir vuruyor kart zaten 62 dereceyi göremiyor. Boyut olarak bir tık geniş, fanları 9cm çapında. Fanları %55 %60'a kadar çok sesli çalışmıyor ve en güzeli 3 sene garantisi var.

Satıcıyı ilk kez görüyorum eğer güvenilirse alınabilir bir fiyatta.
 
Nitro+ Pulse'nin RGB eklenmiş hali gibi bir şey. Sadece görüntü var, soğutma anlamında çok iyi değil, ortalama sayılır.
Tahmin mi yürütüyorsunuz yoksa resmi değerlere baktınız mı? Ayrıca Nitro+ bellek ve core hızı Asus Dual dan daha yüksek geliyor olması lazım.
 
Nitro+ Pulse'nin RGB eklenmiş hali gibi bir şey. Sadece görüntü var, soğutma anlamında çok iyi değil, ortalama sayılır.
Soğutma anlamında kötü değil. Nitro+ sessiz fan hızlarında çalıştığı için testlerde daha yüksek dereceler çıkıyor, stok olarak yükte yüzde 35 civarı dönüyor fanlar. Pulse modeli ile aynı soğutma bloğunu kullanıyor, tek fark Nitro'da fanların biri ters eksende dönüyor.

Asus dual modeli bahsettiğim gibi 60 dereceyi görünce fanlar kendini yüzde 50 55 arasına alıyor ve daha serin çalışıyor. Bir de Asus Dual'in soğutma bloğu çok az daha kalın.

Düzenleme: Nitro+ modelinin frekansları bir tık daha yüksek, bellek hızı tüm 6600XT'lerde standart. Nitro modelinin Asus Dual'e karşı avantajı dual bios desteği ve Amazon tarafından satılması, Asus Dual'in de 3 sene garantisi var.
 
Tahmin mi yürütüyorsunuz yoksa resmi değerlere baktınız mı? Ayrıca Nitro+ bellek ve Core hızı ASUS Dual'dan daha yüksek geliyor olması lazım.
Tahmin değil, birçok incelemesine baktım daha önce. Saat hızlarının daha yüksek olmasından ziyade soğutma asıl kriter.

Soğutma anlamında kötü değil.
Kötü demedim zaten, insanların Nitro+ ismine bakıp abarttığı kadar iyi bir soğutması olmadığından bahsediyorum. Sanki Red Devil gibi tepe modellerle kapışıyor gibi izlenimde oluyor bazıları, o yüzde söyleme gereği duydum. Yoksa alınabilir model.
 

Geri
Yukarı