ASUS Radeon RX 580 8 GB Dual iadesinde günümüz fiyatına göre para iadesi istenebilir mi?

Alamıyorsunuz işte onu söylemek istiyorum. 1.500 TL o günün parası. Şuan ki günün parası 15.000 TL.

Dolar o zamandan bu zaman 10 kat artmadı. Konu sahibi fahiş fiyat koyan tek bir yere bakıp öyle söylüyor. Sıfırı 6700 TL'ye bulunan kart için kimse 15.000 TL iade yapmaz fatura üzerinde ne yazıyorsa odur.
 
O halde RX 580 kartın dengi bir ürün göndermeleri gerekir, yani benim başıma gelseydi öyle isterdim.

Tabii muadili verilebilir aynısı ellerinde yoksa, THH'ye giderse de bu şekilde karar çıkabilir. RX 580 yoksa GTX 1660 verirler.
 
Hocam o kartın artık çöpü 1500 TL ediyor 2. el bozuk olarak zaten 1500-2000 bine satılabiliyor çok saçma bir durum cidden. Garnti dışı tamir ettirip 2. el olarak 5-6 bine satın bence.
 
Diğer yolları deneyin hocam. 1500TL iade edilmez. Değişim de yapacaklarını sanmıyorum. Ekran kartı tamircileri halledebilir. Sizin kart da besleme sorunu var gibi.
 
'Enflasyon ve muadil ürünlerin zaman içinde az hammadde ve yüksek talep nedeniyle oluşan fiyat değişimlerinden dolayı para iadesi durumunda mağdur duruma düşme durumumdan ötürü bire bir veya muadil(istersen) bir ürün ile değişim talep etmekteyim.' şeklinde bir cevap iletebilirsin iletişim kanalların hala açıksa. Şu an tam maddesini bulamam ama karşı taraf, eğer tüketici haklı çıktığı takdirde tüketicinin talebi üzerine işlem yapabilir. Kendi taraflarına uyan tek yolu zorlayamazlar. Bu dediğim maddesi daha iyi araştırarak arkasındaki mantık ve nasıl kullanabilirsini öğrenebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı