ASUS ROG Ally Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ASUS ROG Ally

ASUS Republic of Gamers (ROG), yeni Windows 11 oyun el bilgisayarı ROG Ally’yi duyurdu. Son teknoloji AMD Ryzen™ Z1 serisi işlemciden güç alan Ally, AAA oyunları ve bağımsız oyunları kolaylıkla oynatabiliyor. Parlak ve yüksek yenileme hızına sahip dokunmatik ekran, oyuncuların açık havada oyun oynarken bile içeriklerini net bir şekilde görmelerini sağlıyor. Ally, 608 gr’lık hafif […]

Devamı: ASUS ROG Ally Türkiye’de Ön Siparişe Açıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Allah belanızı versin. Kullandım ve çok memnun kaldım ama bu alet 700 dolar yani en fazla 16.000 falan edecek bir cihaz dolar kurundan hesapla. Vergiler ile 18-19k yapsa keşke ama maksimum Türkiye işte.
 
700 dolarlık cihaz burada 26 bin TL 😂. Fıkra bu kadar.
 
26 kağıda 4060 sistem dizilir, bu fiyatın rezilliği ne?

Rezillik. Cihazdan memnun kaldım ama hakikaten bu kadar edemeyecek bir cihaz.

Vergilerin cılkı çıktı bu üründe.
 
Bu ülkede yandaş değilsen yaşayamazsın, sağ olsunlar yaşamın her tarafında görüyoruz.

Kesinlikle, işim olmasa asla kullanamam bu ürünü. Çok pahalı. Bizi ne hale getirdiler arkadaş.
 
Bir de ön sipariş fiyatları genelde kampanyalıdır, normal fiyatı 30 bin falan mı olacak acaba. Bu fiyat böyle bir alet için rezillik, konsol diye geçtiği için yüksek ÖTV’ye mi tabi oluyor nedir, yoksa bu saçmalığın başka açıklaması olamaz. Vergilendirmeden yırtmak için Konsol yerine el bilgisayarı olarak sokulamıyor mu acaba bu tür cihazlar. Aşırı zengin olsanız bile fiyatının karşılığını veren bir ürün değil. Yurt dışına giriş çıkışlarımda bol bol tanıdıklara getireceğim bir cihaz olacak bu gidişle.
 
Bir de ön sipariş fiyatları genelde kampanyalıdır, normal fiyatı 30 bin falan mı olacak acaba. Bu fiyat böyle bir alet için rezillik, konsol diye geçtiği için yüksek ÖTV'ye mi tabii oluyor nedir, yoksa bu saçmalığın başka açıklaması olamaz. Vergilendirmeden yırtmak için konsol yerine el bilgisayarı olarak sokulamıyor mu acaba bu tür cihazlar. Aşırı zengin olsanız bile fiyatının karşılığını veren bir ürün değil. Yurt dışına giriş çıkışlarımda bol bol tanıdıklara getireceğim bir cihaz olacak bu gidişle.

30k hatta bazı yerlerde o fiyatı bile aşacak. Bu arkadaşın vergilendirilmesi farklı oldu.
 

Geri
Yukarı