ASUS ROG Ally Z1 mi PS5 mi?

hegzabyte

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evde orta dereceden bir masaüstü bilgisayarım var. artık koltukta oturmaktan dolayı boynum ağrımaya başladı. bundan dolayı PS5 ile ROG Ally arasında kaldım. Çok seyahat etmem en fazla köye falan gidiyorum, ve yatarak oynama gibi bir avantaj var ROG ally'de ama PS5'inde özel oyunları ilgimi çekiyor ve sohbaharda GTA6 geleceği için daha mantıklı geliyor PS5 ancak karar veremedim, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam şahsi fikrimi söylüyorum, ben Ally tercih ederdim ama mantıklı düşünürsek orta derecede bir bilgisayarın varsa ve çok seyahat etmiyorsan PS5 daha mantıklı kalır

Arkadaşlar merhaba, evde orta dereceden bir masaüstü bilgisayarım var. artık koltukta oturmaktan dolayı boynum ağrımaya başladı. bundan dolayı PS5 ile ROG Ally arasında kaldım. Çok seyahat etmem en fazla köye falan gidiyorum, ve yatarak oynama gibi bir avantaj var ROG ally'de ama PS5'inde özel oyunları ilgimi çekiyor ve sohbaharda GTA6 geleceği için daha mantıklı geliyor PS5 ancak karar veremedim, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Hocam bende Ally almayı planlıyorum ama alacaksanız Sahibinden'den filan alın sıfır fiyatları uçmuş durumda ve Z1 almayın Z1 Extreme modelini alın. Birde SD kart okuyucu sorunu var Ally modellerinde bunu bilerek alın cihazı.

Z1 Extreme kullanıyorum. Sık seyahat etmeyeceksen, okula, iş yerine götürmeyeceksen gerek yok. Pili zayıf ve kesinlikle parasının hakkını veren bir performans sunmuyor. PS5 hakkında yorum yapmayacağım, o senin bileceğini iş.

Z1'in gücü rezil durumda. Z1 extreme bakın derim.

Yeni konular

Geri
Yukarı