ASUS ROG Azoth için switch önerisi

wierunja

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2. kez azoth satın aldım ilki çift basma probleminden dolayı sorunlu idi. Sorun 2. klavyemde de devam ediyor.
Ben komple değiştirmek istiyorum, buna yakın switch önerisi olan var mı? Link atarsanız sevinirim.

Gateron G PRO 2.0 yellow switchler ile kullandım. 2. Azoth klavyemde de aynı sorunu yaşadım. Sorun switchler ile alakalı değil diye biliyorum.

Gateron G PRO 2.0 yellow switchler ile kullandım. 2. Azoth klavyemde de aynı sorunu yaşadım. Sorun switchler ile alakalı değil diye biliyorum.

Sorun kablolu iken mi oluyor Wireless modunda mi veya Bluetooth.

Bende ASUS scope II 96 Wireless var Bluetooth modunda çift basma yaşıyorum. Kablolu ve alıcı modunda bir sorun yok.

Sorun kablolu iken mi oluyor Wireless modunda mi veya Bluetooth.

Bende ASUS scope II 96 Wireless var Bluetooth modunda çift basma yaşıyorum. Kablolu ve alıcı modunda bir sorun yok.

Kablolu, kablosuz, bluetooth, MacOS, Windows hepsinde. Sorunu firmware'de bulan kişiler var ama sanırım direkt üretim hatalı yorumu daha doğru olur. Benim okuduklarıma göre fikrim bu şekilde.

Bunun ıcın yedek swicth takıp bakın mesele switchdemı yoksa alttakı duznektemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…