Kullandığım Kulaklıklar:
Asus ROG Delta
Audio Technica ATH-CKS770X
Audio Technica ATH-CKS550
Corsair Void Elite
Razer Kraken TE
HyperX Cloud II
Logitech G533
Corsair HS70
SteelSeries Arctis 5
SteelSeries Arctis 3
MSI DS502 (SN-RW1 aynı ürün. RW1 4 yılı devirip eskimeye başlayınca dış malzemesi daha iyi olan DS502'ye geçiş yaptım. İç aksamları ve yazılımları aynı. Müzik dinlemek için hala kullanmaktayım.)
Öncelikle Rampage SN-RW1 incelememe buradan ulaşabilirsiniz. 4 yıl boyunca SN-RW1 kullanıp, Razer Kraken TE ve Corsair HS70 gibi kulaklıkları denememe rağmen vazgeçememiş ve malzeme kalitesinin bir tık daha iyi olduğunu bildiğim MSI DS502 modelini merak eden birisi olarak ürünü yaklaşık 1 yıl...
www.technopat.net
Daha aklıma gelmeyen onlarcası..
Asus ROG ekosistemim olduğu için Armoury Crate yanında bir de Rog Armoury kuruluydu sistemde. Usb bir kulaklıkla anakart ilişkisini anlamamış olsam da yine de kullandığım anakartlar Asus X470 Prime Pro ve B450-F Rog Strix modelleriydi. Ekolayzeri altını üstüne getirmeme, uygulamada kurcalanmadık yer bırakmadığım halde dolaba kaldırdığım Kraken TE'ye dönüp 2 gün sonra Delta'yı üstüne para alarak HS70 ile takas etmiştim.
Ek olarak Rampage'e gelirsek, merdivenaltı ürünlerin çoğunun kalitesiz olduğu doğrudur. Lakin bir ürünü kullanmadan bu kadar rahat yorum yapabildiğinize göre büyülü özellikleriniz olsa gerek. İnsanlar bütçesi düşük olduğu için tercih eder bu markayı, ben sevdiğim ürünleri olduğu için tercih ediyorum. Ayrıca, bu sevmediğiniz marka o çok sevdiğiniz Asus'un teknik desteğini 10'a katlar kalitede bir teknik desteğe sahip. Son olarak şu konuma bakmanızı şiddetle tavsiye ederim:
Herkese selam. Bu yazı ibret-i alem için yazılmıştır. Siz siz olun sakın bu durumun bağımlısı olmayın. Ben önceden basit klavyeler kullanırdım. Harçlığımın az olmasından gerek. İlk sağlam klavye deneyimim aslında 2010 yılında A4Tech X7 G800V ile başladı. Hala kullandığım en dayanıklı klavye...
www.technopat.net
Daha önyargısız olmanız dileğiyle, iyi sosyaller.