ASUS ROG Delta alınır mı?

• Konuyu başlatan alpknkc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 17.376
Yanlışınız var o kulaklığı e sporcularda kullanıyor bayağı iyi bir kulaklık siz ayar yapamamışsınız.
Elbette ben de yapamamış olabilirim ama eğer biraz araştırırsanız aynı konudan muzdarip kişilerin olduğunu görebilirsiniz. Eğer sizin bildiğinz bir çözüm yöntemi ya da bir ayar varsa seve seve denerim :)

Elbette ben de yapamamış olabilirim ama eğer biraz araştırırsanız aynı konudan muzdarip kişilerin olduğunu görebilirsiniz. Eğer sizin bildiğinz bir çözüm yöntemi ya da bir ayar varsa seve seve denerim :)

Evet biliyorum muzdarip olanları üzücü bir durum, bunun bir sebebi de insanlara yardımcı olmaya çalışan kişilerinde kendilerince ne kadar biliyorlarsa o kadar yardımcı olabiliyorlar bazıları ise çoğunluğa uyup söylenilen aynı şeyleri kopyala yapıştır gibi başkalarına söylüyorlar. İlk öncelikle kesinlikle yazılımını kullanmayın ve silmeden önce 7.1 kapatın yazılımsız mikrofon kullanılabiliyorsa çok daha iyi olacak ki kullanılıyor diye hatırlıyorum onun dışında Windows'tan ses karıştırıcısı seçeneklerinden sadece kulaklığı seçin diğerlerinin hiçbiri olmaz. Kulaklığı kasanın ön girişine takın ve ses kartı ile birlikte takmayın sakın. Windows ses seviyesi 50'de olsun oyun içi sesleri ne çok az ne de çok fazla olsun yoksa seslerde az veya çok yine sesleri tam kestiremeyebilirsiniz dengeli olsun ya da az üstü. Sonra sonucunu bana bildirin ses nasıl olduğuna dair.

Evet biliyorum muzdarip olanları üzücü bir durum, bunun bir sebebi de insanlara yardımcı olmaya çalışan kişilerinde kendilerince ne kadar biliyorlarsa o kadar yardımcı olabiliyorlar bazıları ise çoğunluğa uyup söylenilen aynı şeyleri kopyala yapıştır gibi başkalarına söylüyorlar. İlk öncelikle kesinlikle yazılımını kullanmayın ve silmeden önce 7.1 kapatın yazılımsız mikrofon kullanılabiliyorsa çok daha iyi olacak ki kullanılıyor diye hatırlıyorum onun dışında Windows'tan ses karıştırıcısı seçeneklerinden sadece kulaklığı seçin diğerlerinin hiçbiri olmaz. Kulaklığı kasanın ön girişine takın ve ses kartı ile birlikte takmayın sakın. Windows ses seviyesi 50'de olsun oyun içi sesleri ne çok az ne de çok fazla olsun yoksa seslerde az veya çok yine sesleri tam kestiremeyebilirsiniz dengeli olsun ya da az üstü. Sonra sonucunu bana bildirin ses nasıl olduğuna dair.
Daha önce denediğim bir yöntem bu. Problem şu ki ses kartını çıkarınca mikrofon çalışıyor evet ama feedback gibi özellikler ses kartı çıkarıldığından devre dışı kalıyor. Hadi orasını geçelim ses kartını çıkarttığımda discordda kulaklığın sesi karşı tarafa geçiyor. Özetle sıkıntılar devam ediyor. ( Ses konusunda da çok bir fark olmadığını hatırlıyorum )

Daha önce denediğim bir yöntem bu. Problem şu ki ses kartını çıkarınca mikrofon çalışıyor evet ama feedback gibi özellikler ses kartı çıkarıldığından devre dışı kalıyor. Hadi orasını geçelim ses kartını çıkarttığımda Discord'da kulaklığın sesi karşı tarafa geçiyor. Özetle sıkıntılar devam ediyor. ( ses konusunda da çok bir fark olmadığını hatırlıyorum )

Anakartım pahalı bir anakart değil ama ciddi bir fark var kulaklığı seçince yazılım kulaklığı kısıtlıyor ses çok takıntılı biriyim ben gerekirse mikrofonu kullanmam yine de kulaklıktaki sesi almaya çalışırım sesini çöp ediyor yazılım aslında o kulaklığın değil yazılımın sesi.

Anakartım pahalı bir anakart değil ama ciddi bir fark var kulaklığı seçince yazılım kulaklığı kısıtlıyor ses çok takıntılı biriyim ben gerekirse mikrofonu kullanmam yine de kulaklıktaki sesi almaya çalışırım sesini çöp ediyor yazılım aslında o kulaklığın değil yazılımın sesi.
Ya aslında aygıt yöneticisinden kulaklığı stereo ya zorluyorsun ses o zaman güzel oluyor ama o zamanda yine yazılımı kullanamıyorsun. Belki bir iki kurcalama ile sesi ayarlayabiliyorsun ama 4000tl veripte böyle durumlarla karşılaşmak can sıkıcı.

Ya aslında Aygıt Yöneticisi'nden kulaklığı stereo ya zorluyorsun ses o zaman güzel oluyor ama o zamanda yine yazılımı kullanamıyorsun. Belki bir iki kurcalama ile sesi ayarlayabiliyorsun ama 4000TL verip de böyle durumlarla karşılaşmak can sıkıcı.

Stereo ile ilgili değil stereonunda tabii ki etkisi var ama yazılımdaki stereoyu seç aynı sesi alamazsın Windows'tan kulaklığı seçince direk olarak kulaklığın kendi orijinal sesini veriyor bir de anakartın ne kadar iyiyse o kadar daha iyi veriyor sesi kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı