D DULBIRAKAN Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 254 27 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta bahsettigim kulaklıgı almayı düşünüyorum çogunluk FPS oyunları için ve mikrofonu çok hoşuma gitti bir de sizlere sormak istedim.
Arkadaşlar başlıkta bahsettigim kulaklıgı almayı düşünüyorum çogunluk FPS oyunları için ve mikrofonu çok hoşuma gitti bir de sizlere sormak istedim.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 27 Ekim 2021 #2 Mikrofonu en kötü kısmı iyi ayar çekmen lazım onun dışında ses kalitesi segmentinde rakipsiz.
D DULBIRAKAN Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 254 27 Ekim 2021 #3 Turok_28 dedi: Mikrofonu en kötü kısmı iyi ayar çekmen lazım onun dışında ses kalitesi segmentinde rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Mikrofon konusuda bu kaliteye dahil mi yoksa yani kötümü tam anlamadım.
Turok_28 dedi: Mikrofonu en kötü kısmı iyi ayar çekmen lazım onun dışında ses kalitesi segmentinde rakipsiz. Genişletmek için tıkla... Mikrofon konusuda bu kaliteye dahil mi yoksa yani kötümü tam anlamadım.
Turok_28 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 661 27 Ekim 2021 #4 DULBIRAKAN dedi: Mikrofon konusuda bu kaliteye dahil mi yoksa yani kötümü tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kötü değil sadece ayar yapman gerekiyor. Orta şeker diyelim.
DULBIRAKAN dedi: Mikrofon konusuda bu kaliteye dahil mi yoksa yani kötümü tam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kötü değil sadece ayar yapman gerekiyor. Orta şeker diyelim.