yapmayawmero
Centipat
Daha fazla
13 inc olması benim için önemli değil de ekran kartı olayını merak ediyorum ne kadar fark olur diye ve aşırı ısınmalar oluyor mu oyunlarda 95 derecelerde mi geziyor gibi çünkü taşınması kolay ve ekran kalitesi de iyi bunlar benim için önemli faktörler aslında.13 inc-60W ekran karti-Flow serisi tam olarak oyun laptopu kombinasyonu degil.
Hocam sizin attığınız Z13 modeli ama dediğiniz gibi yüksek FPS düşüşü olacaksa almaya gerek yok gibihttps://www.notebookcheck.net/Asus-...-in-an-impressive-gaming-tablet.710800.0.html burada detayli incelemesi var.
Sicaklik konusunda bir sorunu yok gibi ama Witcher 3 testine bakarsaniz 4060 laptoplar ortalama 102 FPS verirken, bunun 77 verdigini gorursunuz. Pahali olmasinin sebebi de convertible olmasi sanirim, ben de ilk kez goruyorum bu modeli.
Pardon hocam dikkat etmemisim. X ve Z'nin farklari ne bakmak lazim.Hocam sizin attığınız Z13 modeli ama dediğiniz gibi yüksek FPS düşüşü olacaksa almaya gerek yok gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.