Asus ROG FX553 vs Monster Abra A5 v12

deraskolnikov

Hectopat
Merhaba arkadaşlar iki model arasında kaldım.
Aralarındaki fark şu:
  • Asus HDD, GTX 1050 Ti
  • Monster SSD, GTX 1050
Kasa farkı güvenilirlik açısından tereddutteyim. Asus tek fan sanirim -emin degilim- o sikinti yaratir mi? Isinma sorunu vs. ne kadar onemli? Hangisini almaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar iki model arasında kaldım.
Aralarındaki fark şu:
  • Asus HDD, GTX 1050 Ti
  • Monster SSD, GTX 1050
Kasa farkı güvenilirlik açısından tereddutteyim. Asus tek fan sanirim -emin degilim- o sikinti yaratir mi? Isinma sorunu vs. ne kadar onemli? Hangisini almaliyim?
ASUS'ta 1050 Ti olduğu için daha iyi bir seçenek olacaktır.

Hocam ben de almadan önce bu soruyu çok araştırdım. Çok saçma ve sinir bozucu geldi çünkü arka tarafında 2 adet çıkış var ancak bir tanesi sağ tarafta. Ama kullandıkça gördüm ki rahatsız etmiyor. Yani elini dibinde tutarsan rahatsız eder tabiki onu önce belirteyim. Ben bilgisayarın çok az bir mesafe aşağısında tutuyorum. Şu da var ki laptop alıyorsan soğutucu alman şart. Soğutucu bilgisayarı biraz olsun yukarıda tuttuğu için tam aynı mesafede oynarsan bile sorun olmuyo.

Hocam ben de almadan önce bu soruyu çok araştırdım. Çok saçma ve sinir bozucu geldi çünkü arka tarafında 2 adet çıkış var ancak bir tanesi sağ tarafta. Ama kullandıkça gördüm ki rahatsız etmiyor. Yani elini dibinde tutarsan rahatsız eder tabiki onu önce belirteyim. Ben bilgisayarın çok az bir mesafe aşağısında tutuyorum. Şu da var ki laptop alıyorsan soğutucu alman şart. Soğutucu bilgisayarı biraz olsun yukarıda tuttuğu için tam aynı mesafede oynarsan bile sorun olmuyo.
cok tesekkurler bilgiler icin. monster paneli ips mi? son olarak hoparlor kalitesi nasil? simdiden tekrar tesekkurler.

12.1 TN panel ile İPS panel arası bir panele sahip diye okumuştum. Hoparlör çok iç açıcı değil sana bunu belirtmem gerekli. Ama panelinin ben asustan iyi olduğuna eminim. Ben bütçemi arttırmadan önce ikisi arasında kalmıştım. Daha önceki bilgisayarım da Monster'dı ve çok memnundum. Tercihimi Monster'dan yana yapacaktım. Bütçem arttı yine Monster aldım. Eğer biraz olsun artırabilirsen ve 1050 ti ' lı bir monster alabilirsen harika olur. Asus'a karar vermeden önce teknik servisine bi sor istersen, İPS ile değişim yaparlarsa ya da değişiklik gibi bir şansın varsa Asus'u da tercih edebilirsin.
Bu arada Asus'un bu modeli ROG serisine ait değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı