Çözüldü ASUS ROG G14'e Windows 11 kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar selam. Bugün bir konuda gördüm W11 kamerası olmayan laptoplarda olmayacakmış. G14 almayı çok istiyordum fakat bu olay canımı sıktı. Sizce sorun olur mu? Bu yüzden G14'ten vazgeçilir mi? İnce taşınabilir ve 120-144 Hz laptop var mıdır? Ve kamerası olan. Ya da G14e USB ile kamera taksak W11 kurulur mu? Yoksa dahili bir kamera mı olması gerekiyor W11 için?

Elimse MSI GS66 var 240Hz RTX2070 10. nesil i7 düşünürseniz verebilirim sıfır.

Son düzenleyen: Moderatör:
10.000 TL bütçem var fiyatı nedir? 2. el konusunda ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum ama fiyat nedir?

Orijinal sürümde sorun olur mu hocam?

Normalde sıfır cihaz 15'e düşünüyorum fakat 14'e verebilirim Türkçe klavye ve G14'den daha ince kasa var ve RGB klavye

W11 kamerası olmayan laptoplarda olmayacakmış.
Nereden çıktı bu yav? Bende Zephrus G14 var ve Windows 11 kurdum, sorunsuz çalışıyor. Üstelik hiçbir aldatma yöntemi kullanmadım.

O yanlış bilgi vereni bi raporlayın da güzel bir uyarı verelim arkadaşa.

Hocam ben yanlış anlamışım bazı yerlere sordum da. Bir sorun yok yani. Teşekkürler. Ay Recep Baltaş cevap verdi heyecanlandım

Ağam yapmayın etmeyin(!) Bilgiyi ben verdim çünkü @Ali Güngör paylaşmıştı. Hatta bu konuyu @celalistşengörist'a atmıştım. Ben yanlış anlamadıysam Webcam'siz laptopta 2023 yılına kadar Windows 11 kullanılabileceksiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben de 2023 sonrası üretilen laptoplarda kamera olması zorunlu, olmayanlara elle kurmak gerekecek W11 olarak gelemeyecek diye yorumladım birisi öyle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…