Fiyatına bağlı, fiyat ne.
22479TL FreeDOS.
Fiyatına bağlı, fiyat ne.
Emin değilim 144hz versiyonun ekran renk gamutu kötü ayrıca rtx 3060 g15 2021 kasalar ısınıyor, @Radeon RX 5500M @T129Atak22479TL FreeDOS.
MUX olmaması çok sıkıntı çıkarır mı?
3060 versiyonunda ısınma var, MUX olmamasını en çok rekabetçi oyunlarda hissedersiniz hocam AAA oyunlarda o kadar hissetmezsinizBenim için zerre önemi yok MUX olup olmamasının çok eksiği hissedilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Isınma gibi sorunlar varsa o ayrı ona bir şey diyemem.
3060 versiyonunda ısınma var, MUX olmamasını en çok rekabetçi oyunlarda hissedersiniz hocam AAA oyunlarda o kadar hissetmezsiniz
3060 versiyonunda ısınma var, MUX olmamasını en çok rekabetçi oyunlarda hissedersiniz hocam AAA oyunlarda o kadar hissetmezsiniz.
Ekran kartı max q o yüzden 130w 3060 performansı alamazsınız ama gene de o bütçedeki en iyi performansı alırsınız, bu modelin ısınma sorunu var mı bilmiyorum ama bu modelinde renk gamutu pek iyi sayılmazhttps://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qarey-006-p-HBCV00000RF4Z9 hocam bu nasıl bir tane daha 16 GB RAM ekleyerek kullanırım.
Ekran kartı Max Q o yüzden 130W 3060 performansı alamazsınız ama gene de o bütçedeki en iyi performansı alırsınız, bu modelin ısınma sorunu var mı bilmiyorum ama bu modelinde renk gamutu pek iyi sayılmaz.
Microsoft'un sitesinden daha ucuza alabilirsin veya OEM key ile 3000TL etmez ama ben genede al diyemiyorum şimdi uzmanları cevap vermeliHocam FreeDOS olarak 22K Windows'la 25 k verebilirim ne önerirsin.
Microsoft'un sitesinden daha ucuza alabilirsin veya OEM key ile 3000TL etmez ama ben gene de al diyemiyorum şimdi uzmanları cevap vermeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.