ASUS ROG Gladius II vs SteelSeries Rival 3

Neden alınmasın lütfen söyleyebilir misiniz? Yapacak bir şey yok fiyatlar hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak fiyatların düzelmesini beklemek biraz saçma olur ama siz aylık indirimlerden falan bahsediyorsanız neden olmasın. Rival 3'ü en son hangi fiyatta daha iyi görümüştünüz? Söylerseniz sevinirim.

Rival3 yurt dışında bile overpriced, gerek sensörün de ki sorunlar, gerek çift tıklama gibi Switch sorunları, kalitesiz kablo yapısı o fiyata alınmaz kılıyor, aldıysanız iade edin.

Hocam evet katılıyorum size razer almamaya karar verdim mental eksiklerden dolayı. elim hızlı büyüyor ve yaşıma göre büyük. Razer Basiliks büyük eller için müsait değil pek biraz tek kitleye hitap eden bir mouse. Tutuş şekli, ışıklandırmadan mahrum olması vb. Nedenlerden dolayı almayacağım. V2 modelinde olan ışıklandırmanında pahalı olması nedeniyle n11 de Rival 3 ün en ucuzunu buldum. Onu alacağım. Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Corsair İronclaw RGB öneririm. Palm tutuş ve büyük eller için ideal. Sensörüde iyi.

Rival3 yurt dışında bile overpriced, gerek sensörün de ki sorunlar, gerek çift tıklama gibi Switch sorunları, kalitesiz kablo yapısı o fiyata alınmaz kılıyor, aldıysanız iade edin.
Hangi mouseyi önerirsiniz? 6 ay kulanan kişilerde bile sorunsuz diyor. Bazı mallar defolu olabiliyor işte öyle olursa iade edilir bence. Almadım dahaca. Ama içime fena kurt düşürdünüz. Rival 3 e çok taliptim. 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı