lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Eylül 2024 #1 Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyisi var mı? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr
Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyisi var mı? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr
ak1wx Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #2 lyforeid dedi: Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Attack Shark serisine göz attınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
lyforeid dedi: Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Attack Shark serisine göz attınız mı?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #3 lyforeid dedi: Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyisi var mı? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum alınır.
lyforeid dedi: Geri ödemeyle birlikte 2000₺ civarına geliyor. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyisi var mı? ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) ROG Gladius III Wireless AimPoint White Edition 79 gramlık hafif bir yapıya sahip kablosuz RGB oyuncu mouse’udur, 36,000 dpi ROG AimPoint optik sensör www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Kendim kullanıyorum alınır.
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.437 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #4 @Bedirhn93 üstteki adam kafayı yemiş. Onun dışında mükemmel bir mouse Gladius 3. Belki alternatif olarak Darmoshark M3 Pro bakılabilir ama Gladius 3 daha iyi olsa gerek.
@Bedirhn93 üstteki adam kafayı yemiş. Onun dışında mükemmel bir mouse Gladius 3. Belki alternatif olarak Darmoshark M3 Pro bakılabilir ama Gladius 3 daha iyi olsa gerek.
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #5 NoBMPR R8 dedi: @Bedirhn93 üsteki adam kafayı yemiş. Onun dışında mükemmel bir mouse Gladius 3. belki alternatif olarak Darmoshark M3 Pro bakılabilir ama Gladius 3 daha iyi olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam çok tuhaf gerçekten.
NoBMPR R8 dedi: @Bedirhn93 üsteki adam kafayı yemiş. Onun dışında mükemmel bir mouse Gladius 3. belki alternatif olarak Darmoshark M3 Pro bakılabilir ama Gladius 3 daha iyi olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam çok tuhaf gerçekten.
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Eylül 2024 #6 Bedirhn93 dedi: Kendim kullanıyorum alınır. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi?
Bedirhn93 dedi: Kendim kullanıyorum alınır. Genişletmek için tıkla... Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi?
Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #7 lyforeid dedi: Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Alıcıda vesaire hiçbir sorun yaşamadım hocam geri ödemem onaylandı olarak gözüküyor paranın yatmasını bekliyorum.
lyforeid dedi: Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Alıcıda vesaire hiçbir sorun yaşamadım hocam geri ödemem onaylandı olarak gözüküyor paranın yatmasını bekliyorum.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #8 lyforeid dedi: Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum 4-5 aydır, USB alıcısı ile ilgili bir problem hiç yaşamadım. Neden sordunuz problem yaşayanlar mı varmış? Bu arada ek olarak V2 diye bir modeli yok bu mouseun bazı sitelerde öyle yazmasına rağmen.
lyforeid dedi: Memnun musun? USB alıcısı bir sorun çıkardı mı hiç? Tasarımını çok beğeniyorum. Geri ödeme alabildin mi? Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum 4-5 aydır, USB alıcısı ile ilgili bir problem hiç yaşamadım. Neden sordunuz problem yaşayanlar mı varmış? Bu arada ek olarak V2 diye bir modeli yok bu mouseun bazı sitelerde öyle yazmasına rağmen.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 13 Eylül 2024 #9 @MuratTheFounder scroll sıkıntısı var demişti sanırım.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #10 WerBeastDu dedi: @MuratTheFounder scroll sıkıntısı var demişti sanırım. Genişletmek için tıkla... Farkli forumlarda alan arkadaşlar farklı farklı switch scroll ve takılma sorunu yaşamıştı. Ben Asus'un güzel mouse yapabildiğine inanmıyorum pek zaten. Bu fiyat bandında farklı seçenekler değerlendirilebilir.
WerBeastDu dedi: @MuratTheFounder scroll sıkıntısı var demişti sanırım. Genişletmek için tıkla... Farkli forumlarda alan arkadaşlar farklı farklı switch scroll ve takılma sorunu yaşamıştı. Ben Asus'un güzel mouse yapabildiğine inanmıyorum pek zaten. Bu fiyat bandında farklı seçenekler değerlendirilebilir.